Τορίνο – Νάπολι 1-3 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Τορίνο – Νάπολι 1-3 (vids)

bet365

Εύκολο μεσημέρι για τη Νάπολι στο «Ολίμπικο» του Τορίνο, εκεί απ' όπου η ομάδα του Αντσελότι πέρασε με το τελικό 3-1 και επανήλθε στις νίκες μετά την κακή ισοπαλία μεσοβδόμαδα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League.

Η φόρα της Νάπολι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και οι αδυναμίες της Τορίνο στα μετόπισθεν έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας από νωρίς στους «παρτενοπέι». Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ινσίνιε με μονοκόματο δεξί σουτ έπειτα από γκάφα στην άμυνα της «Γκρανάτα» άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Βέρντι στο 20ο λεπτό να σκοράρει έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μέρτενς για το 2-0 με αρισερό πλασέ στην κίνηση.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Νάπολι έχασε τον ρυθμό και τη συγκέντρωσή της μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να επιτρέψει στην Τορίνο ν' απειλήσει και να μειώσει με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπελότι, ωστόσο, δεν θα έμενε για πολύ ακόμα στο ματς η ομάδα του Ματσάρι. Ο Ινσίνιε στο 59' με κοντινό σουτ έπειτα από ριμπάουντ σε φάση που ο Καγιεχόν πέτυχε το δοκάρι, επανέφερε το προβάδισμα δύο τερμάτων και την ηρεμία στην ομάδα του για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο σφύριγμα της λήξης.

 

SERIE A Τελευταία Νέα