«Αντίο» στο ποδόσφαιρο από Τζιλαρντίνο! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
«Αντίο» στο ποδόσφαιρο από Τζιλαρντίνο! (vid)

bet365

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, ακολουθώντας πλέον την προπονητική! Αποχωρεί έχοντας σκοράρει 273 φορές και έχοντας μετάλλιο Παγκόσμιου Πρωταθλητή από το 2006 με την εθνική Ιταλίας...

Επιστροφή χρημάτων* στο Σασουόλο – Εμπολι και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο βετεράνος επιθετικός σκεφτόταν το ενδεχόμενο να συνεχίσει γι' ακόμα μια σεζόν, στην ηλικία των 36 ετών, είχε μια πρόταση από την Pro Piacenza που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, όμως, πήρε την απόφαση να ρίξει τους τίτλους τέλους, όπως τονίζει και η «Gazzetta dello Sport».

Έπειτα από 188 τέρματα στη Serie A, συνολικά 273 στην καριέρα του, ένα Champions League με τη Μίλαν στον τελικό της Αθήνας το 2007 απέναντι στη Λίβερπουλ και το Μουντιάλ του 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας, ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο λέει «αντίο» στο ποδόσφαιρο, τουλάχιστον ως μέλος αυτού εντός των τεσσάρων γραμμών.

Έπαιξε σε Πιατσέντζα, Βερόνα, Πάρμα, Μίλαν, Φιορεντίνα, Τζένοα και Μπολόνια, ενώ, στον πίνακα των σκόρερ για την πρώτη κατηγορία της Ιταλίας κατάφερε όσο αγωνιζόταν να ξεπεράσει τον μεγάλο, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα και να ισοφαρίσει τους Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Μπέπε Σινιόρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα