Ντάγκλας Κόστα: «Συγγνώμη από όλους»

Ντάγκλας Κόστα: «Συγγνώμη από όλους»

Gazzetta team
Ντάγκλας Κόστα: «Συγγνώμη από όλους»

bet365

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Γιουβέντους απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του στο ματς με τη Σασουόλο και κινδυνεύει με τιμωρία τουλάχιστον τριών αγωνιστικών.

Ο Ντάγκλας Κόστα έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης του Allianz Stadium, αφού έριξε αγκωνιά, μετά κουτουλιά και στο τέλος έφτυσε τον Ντι Φραντσέσκο, με συνέπεια να δει την κόκκινη κάρτα μέσω VAR.

Αυτή η συμπεριφορά του Βραζιλιάνου μπορεί να φέρει αποκλεισμό τουλάχιστον τριών αγωνιστικών αφού, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, το φτύσιμο εντάσσεται στην περίπτωση της "βίαιης συμπεριφοράς", με τον ίδιο να απολογείται με μήνυμα του στα social media.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς της Γιουβέντους για αυτή την αντίδραση μου στο σημερινό ματς. Συγγνώμη και από τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι πάντα μαζί μου σε όμορφες και άσχημες στιγμές. Ηταν ένα πολύ άσχημο λάθος, το ξέρω και απολογούμαι σε όλους. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό το επεισόδιο δεν αντανακλά σε ό,τι έχω αποδείξει στην καριέρα μου».

 

SERIE A Τελευταία Νέα