«Ο Ντιμπάλα έχει ήδη προτάσεις από Ισπανία και Αγγλία για το Γενάρη»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Ο Ντιμπάλα έχει ήδη προτάσεις από Ισπανία και Αγγλία για το Γενάρη»

bet365

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι έτοιμος να φύγει από την Ιταλία και τη Γιουβέντους, με το αφεντικό της Παλέρμο να δηλώνει ότι ο Αργεντινός έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται έτοιμη να τα... σκάσει χοντρά για να κάνει δικό της τον Πάουλο Ντιμπάλα. Την είδηση ότι θέλει να δώσει 120.000.000 ευρώ, διαδέχονται τα λόγια του προέδρου της Παλέρμο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας του ιταλικού νότου, δήλωσε πως ήδη υπάρχουν προτάσεις για τον άλλοτε παίκτη του ενώ άσκησε κριτική στον Αλέγκρι που τον έχει στον πάγκο.

«Κάθε φορά φεύγει, θέλετε μ' αυτό να με κάνετε να κλάψω; Είναι στον πάγκο λόγω του Αλέγκρι. Θα πρέπει να έρθει στην Παλέρμο και να πάρει το Scudettο», είπε στο «RMC» αρχικά ο Τζαμπαρίνι και συνέχισε:

«Πριν από δύο χρόνια, έστειλα στον Ντιμπάλα ένα μήνυμα και τον συμβούλεψα να πάει στην Ισπανία, όχι στην Ιταλία.

Θα φύγει επειδή η Γιουβέντους θέλει 120.000.000 ευρώ το Γενάρη. Πιστεύω θα φύγει για την Ισπανία. Εχει προτάσεις από Ισπανία και Αγγλία.

Η Γιουβέντους έχει πολλά πρωταθλήματα και είναι ξεκάθαρα ένας λόγος να κλαίει όταν ένα φαινόμενο σαν αυτόν δεν παίζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα