Ο Εισαγγελέας ζητά αφαίρεση 15 βαθμών από την Κιέβο

Ο Εισαγγελέας ζητά αφαίρεση 15 βαθμών από την Κιέβο

Γιώργος Κοντογεώργης
Ο Εισαγγελέας ζητά αφαίρεση 15 βαθμών από την Κιέβο

bet365

Ο Εισαγγελέας έκανε επίσημο αίτημα να αφαιρεθούν 15 βαθμοί από την Κιέβο η οποία φέρεται να παρουσίασε ψευδή οικονομικά στοιχεία.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το club της Βερόνα κατηγορείται για αγοραπωλησία παικτών με την Τσεζένα [αργότερα χρεοκόπησε] και για δημιουργία εικονικού κέρδους 25 εκατ. ευρώ το οποίο της επέτρεψε να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στην Serie A. Μετά το πρώτο Δικαστήριο, από την Τσεζένα αφαιρέθηκαν 15 πόντοι και στη συνέχεια ένα λάθος καθυστέρησε τη διαδικασία. Οι κατηγορίες κατατέθηκαν ξανά τον προηγούμενο μήνα και όπως επιβεβαιώθηκε, ο Εισαγγελέας, Τζουζέπε Πεκοράρο, ζήτησε την ίδια ποινή: αφαίρεση 15 βαθμών και τιμωρία 36 μηνών για τον πρόεδρο, Λούκα Καμπεντέλι. Στην πρώτη δίκη η ποινή θα πήγαινε για τη σεζόν 2017-18 οπότε το πιθανότερο ήταν η Κιέβο να υποβιβαστεί, όμως τώρα αν επιβληθεί η αφαίρεση θα είναι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα