Η Γιουβέντους θέλει Πογκμπά και Μαρσέλο φτιάχνοντας σούπερ ομάδα γύρω από τον Ρονάλντο

Gazzetta team
Η Γιουβέντους θέλει Πογκμπά και Μαρσέλο φτιάχνοντας σούπερ ομάδα γύρω από τον Ρονάλντο

bet365

Ιταλική εφημερίδα αποκαλύπτει τα μεταγραφικά σχέδια της Γιουβέντους, η οποία επιθυμεί την απόκτηση του Πολ Πογκμπά και του Μαρσέλο, προσπαθώντας να φτιάξει μια ομάδα αστέρων πλάι στον CR7.

Σερβία – Ρουμανία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μίτροβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με την Tuttosport η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους ήταν μόνο η αρχή καθώς στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους η «Γηραιά Κυρία» θα προσπαθήσει να αποκτήσει παίκτες σταρ που θα πλαισιώσουν τον Ρονάλντο φτιάχνοντας μια πολύ δυνατή ομάδα για να κυριαρχήσει στην Ευρώπη.

Έτσι, όπως υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα, Πολ Πογκμπά και Μαρσέλο θα αποτελέσουν τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της Γιούβε.

Εκτός από τους δύο αυτούς παίκτες, τους οποίους η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να φέρει στο Τορίνο, η «Γηραιά Κυρία» θα προσπαθήσει να κρατήσει και τον Πάουλο Ντιμπάλα, παρά τις προτάσεις που είναι πιθανό να φτάσουν στα γραφεία της για τον Αργεντινό επιθετικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα