Επετειακή φανέλα, αλλά δίχως γιορτές για τα γενέθλια της Τζένοα (pic)

Επετειακή φανέλα, αλλά δίχως γιορτές για τα γενέθλια της Τζένοα (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Επετειακή φανέλα, αλλά δίχως γιορτές για τα γενέθλια της Τζένοα (pic)

bet365

Με σεβασμό στις αγγλικές της ρίζες, η Τζένοα, ως η αρχαιότερη ποδοσφαιρική ομάδα στην Ιταλία, παρουσίασε τις επετειακές της εμφανίσεις για τη συμπλήρωση 125 ετών ζωής! Δεν θα διεξαχθούν εκδηλώσεις εορτασμού, από σεβασμό στη μνήμη των αδικοχαμένων της πρόσφατης τραγωδίας με την πτώση της γέφυρας Ponte Morandi.

Σκόραρε ο Λεβαντοφσκι το πρώτο γκολ του αγώνα Ιταλία - Πολωνία; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Γενοβέζοι, ιδρύθηκαν από Άγγλους μετανάστες σε ένα διαμέρισμα στη Via Palestro, την 7η Σεπτεμβρίου του 1893 και είναι το αρχαιότερο ποδοσφαιρικό κλαμπ της Ιταλίας, έχοντας πάρει την ονομασία Genoa Cricket and Athletic Club, διατηρώντας μάλιστα το όνομα δίχως την παραμικρή παραλλαγή!

Με την αγγλική σημαία, το τρόπαιο του πρωταθλήματος και τις ημερομηνίες του 1893 και του 2018, η Τζένοα παρουσίασε τις επετειακές της εμφανίσεις, όμως, αυτό θα είναι το μοναδικό εορταστικό στοιχείο για την ομάδα.

Η πρόσφατη τραγωδία με την κατάρρευση της γέφυρας Ponte Morandi στην πόλη, δεν αφήνει περιθώρια για χαρές κι έτσι ο σύλλογος θα σεβαστεί τη μνήμη των 43 νεκρών και των εκατοντάδων πληγέντων...

 

SERIE A Τελευταία Νέα