Αβυσσαλέα η διαφορά στα συμβόλαια του Ρονάλντο με τους υπόλοιπους παίκτες της Serie A

Gazzetta team
Αβυσσαλέα η διαφορά στα συμβόλαια του Ρονάλντο με τους υπόλοιπους παίκτες της Serie A

bet365

Πρώτος και με τεράστια διαφορά στις απολαβές είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες της Serie A. Τεράστια διαφορά και στο μπάτζετ της Γιουβέντους σε σχέση με τις υπόλοιπες ιταλικές ομάδες.

Ολνταμ – Μπάρνσλεϊ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*,αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά ο δεύτερος Γκονζάλο Ιγουαΐν διαθέτει συμβόλαιο 9,5 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο στη Μίλαν, τη στιγμή που ο Πορτογάλος άσος της Γιούβε προπορεύεται με 31 εκατομμύρια ευρώ.

Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους με 7 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ενώ την τετράδα συμπληρώνουν οι Πιάνιτς και Ντόουγκλας Κόστα με 6,5 και 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει ότι τέσσερις από τους πέντε πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ιταλικού πρωταθλήματος αγωνίζονται στη Γιουβέντους, ενώ ο Ιγουαΐν, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μετακινήθηκε μόλις το φετινό καλοκαίρι από τη Γιούβε στη Μίλαν.

Αναλυτικά τα δέκα πιο ακριβά συμβόλαιο στη φετινή Serie A:

Ρονάλντο 31 εκατ. ευρώ

Ιγουαΐν 9,5 εκατ. ευρώ

Ντιμπάλα 7 εκατ. ευρώ

Πιάνιτς 6,5 εκατ. ευρώ

Ντόουγκλας Κόστα 6 εκατ. ευρώ

Ντοναρούμα 6 εκατ. ευρώ

Μπονούτσι 5,5 εκατ. ευρώ

Τσαν 5 εκατ. ευρώ

Ινσίνιε 4,6 εκατ. ευρώ

Ικάρντι 4,5 εκατ. ευρώ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γιουβέντους (κάτι που δικαιολογείται και από τα παραπάνω νούμερα) είναι με διαφορά η ομάδα με τα ακριβότερα συμβόλαια καθώς το συνολικό ποσό που δίνει στους ποδοσφαιριστές της ανέρχεται στα 219 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, με τη Μίλαν να ακολουθεί με 140 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, την Ίντερ στην τρίτη θέση με 116 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, τη Ρόμα στην τέταρτη με 100 εκατομμύρια ευρώ τη χρονιά και τη Νάπολι να συμπληρώνει την πεντάδα διαθέτοντας 94 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τους μισθούς των ποδοσφαιριστών της.

 

SERIE A Τελευταία Νέα