Εκτός ενδεκάδας της Νάπολι μετά από τρία χρόνια οι Χάμσικ και Καγιεχόν!

Εκτός ενδεκάδας της Νάπολι μετά από τρία χρόνια οι Χάμσικ και Καγιεχόν!

Κώστας Ζάλιαρης
Εκτός ενδεκάδας της Νάπολι μετά από τρία χρόνια οι Χάμσικ και Καγιεχόν!

bet365

Αν ο Κάρλο Αντσελότι επιμείνει στις σκέψεις του να ξεκουράσει παίκτες στο παιχνίδι με τη Σαμπντόρια, τότε, οι Χάμσικ και Καγιεχόν θα μείνουν εκτός 11άδας της Νάπολι για πρώτη φορά από το 2015!

Είναι τρομερό το στατιστικό που προκύπτει για τους δύο ποδοσφαιριστές από τα ιταλικά ρεπορτάζ λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Ουντινέζε για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Ο Ιταλός τεχνικός των «παρτενοπέι» κάνει σκέψεις για ξεκούραση ορισμένων πολύτιμων παικτών του ρόστερ και ενδεχομένως να παρουσιάσει ξανά διαφορετικό αρχικό σχήμα όπως το κάνει από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος στην Ιταλία.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σαμπντόρια - Νάπολι, αν o Μίλικ σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αν οι Καγιεχόν και Χάμσικ μείνουν στον πάγκο, τότε θα σημάνει η πρώτη απουσία τους από την 11άδα έπειτα από τρία χρόνια!

Για την ακρίβεια, ο Σλοβάκος αρχηγός τελευταία φορά βρέθηκε στους αναπληρωματικούς τον Απρίλη του 2015 σε ήττα (1-0) από τη Ρόμα, ενώ, ο Ισπανός εξτρέμ, ενώ ήταν διαθέσιμος, δεν είχε ξεκινήσει τελευταία φορά στις 23 Σεπτέμβρη του 2015 σε ισοπαλία (0-0) με την Κάρπι.

Βέβαια, ο Καγιεχόν είχε χάσει και τη νίκη (2-0) επί της Τζένοα τον Φεβρουάριο του 2017, ωστόσο, ήταν τιμωρημένος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα