Αρρωστημένο κοντρόλ από τον Ντάγκλας Κόστα στο ζέσταμα (vid)

Αρρωστημένο κοντρόλ από τον Ντάγκλας Κόστα στο ζέσταμα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αρρωστημένο κοντρόλ από τον Ντάγκλας Κόστα στο ζέσταμα (vid)

bet365

Πριν καν περάσει στο ματς με την Πάρμα, ο Ντάγκλας Κόστα έδειχνε ότι ήταν ικανός να κάνει τη διαφορά και ν' αλλάξει τα δεδομένα. Και ευτυχώς για όλους μας, υπήρχε μια κάμερα πάνω του για ν' απαθανατίσει το αδιανόητο κοντρόλ που έκανε με τακουνιά στον αέρα για να φέρει μπροστά του τη μπάλα...

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Γιουβέντους πέρασε με αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης (2-1) των «μπιανκονέρι» κόντρα στην Πάρμα, το βράδυ του Σαββάτου και ήταν από τους πιο δραστήριους και ουσιαστικούς ποδοσφαιριστές της «Γηραιάς Κυρίας» στη δύσκολη επικράτηση.

Σκόραρε ο Λουκάκου το πρώτο γκολ του αγώνα Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στην προθέρμανση, προτού περάσει στον αγωνιστικό χώρο, είχε έμπνευση που για άλλους θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και... τραυματισμό!

Με εναέρια τακουνιά πίσω από την πλάτη κατάφερε να φέρει τη μπάλα μπροστά του για να μην την αφήσει να πέσει στο έδαφος και να την επιστρέψει στον συμπαίκτη του με βολέ.

Δείτε το βίντεο:

 

SERIE A Τελευταία Νέα