Νάπολι - Μίλαν 3-2

Gazzetta team
Νάπολι - Μίλαν 3-2

bet365

Η Νάπολι βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Μίλαν όμως είχε τον τρόπο να γυρίσει το ματς σε 3-2 και να κάνει το 2x2. Δύο γκολ ο Ζιενλίνσκι.

Κάρλο Αντσελότι και Τζενάρο Γκατούζο κατέκτησαν μαζί ένα πρωτάθλημα και δύο Champions League και τελικά στη μάχη των πάγκων του San Paolo βγήκε νικητής ο παλιός. Ο Carletto είδε την Νάπολι να μένει νωρίς στο δεύτερο μέρος πίσω στο σκορ με 0-2, όμως χάρη σε δύο γκολ του Πιότρ Ζιενλίνσκι ισοφάρισε γρήγορα σε 2-2 και πήρε τη νίκη με 3-2 με τον Μέρτενς. Ηταν η 2η ανατροπή σε δύο αγώνες της Serie A φέτος για τους Partenopei που στην πρεμιέρα έχαναν 1-0 από την Λάτσιο και έφυγαν νικητές με 1-2 από το Olimpico.

Στο 15' ο Μπορίνι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στην πορεία του Μποναβεντούρα και εκείνος σκόραρε για 4η φορά σε βάρος της Νάπολι με τρομερό βολέ (0-1). Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και πίεσαν ψηλά την Μίλαν, η οποία όμως άντεξε μέχρι το ημίχρονο και στο ξεκίνημα του δευτέρου έκανε το 0-2 στο 49' όταν μετά το στρώσιμο του Σούσο, ο Καλάμπρια με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στη γωνία του Οσπίνα (0-2). Για την Νάπολι δεν είχε τελειώσει κάτι και τέσσερα λεπτά μετά, ύστερα από λάθος του Μουσάκιο, ο Ζιενλίνσκι με ωραίο αριστερό έκανε το 1-2 και στο 67' με νέο σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Η ολική ανατροπή για την ομάδα του Αντσελότι έγινε στο 80' όταν ο Αλαν έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά και πέρασε σε κενό τέρμα στον Μέρτενς που έγραψε το τελικό 3-2.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Χισάι, Μάριο Ρουί (73' Λουπέρτο), Χάμσικ (63' Μέρτενς), Αλαν, Ζιενλίνσκι (72' Ντιαβαρά), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μίλικ.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Ροδρίγες, Ρομανιόλι, Μουσάκιο, Καλάμπρια, Μπίλια (58' Μπακαγιόκο), Κεσί, Μποναβεντούρα (81' Κουτρόνε), Μπορίνι (71' Λασάλτ), Σούσο, Ιγουαΐν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα