«Τουλάχιστον τρεις με τέσσερις μήνες εκτός ο Στρίνιτς λόγω της καρδιάς»

«Τουλάχιστον τρεις με τέσσερις μήνες εκτός ο Στρίνιτς λόγω της καρδιάς»

Gazzetta team
«Τουλάχιστον τρεις με τέσσερις μήνες εκτός ο Στρίνιτς λόγω της καρδιάς»

bet365

Ο Ιβάν Στρίνιτς της Μίλαν διαγνώστηκε με υπερτροφία στην καρδιά και όπως ανέφερε γνωστός καρδιολόγος στον ιταλικό Τύπο, ο Κροάτης αμυντικός θα χρειαστεί ξεκούραση για τουλάχιστον τρεις με τέσσερις μήνες.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Στρίνιτς διαγνώστηκε με υπερτροφία στην καρδιά και θα περάσει και από νέες εξετάσεις για να φανεί αν θα μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό καρδιολόγο, Μπρούνο Κάρου, ο Κροάτης αμυντικός της Μίλαν θα χρειαστεί να μείνει εκτός φράσης για τουλάχιστον τρεις με τέσσερις μήνες προκειμένου να ξεκουραστεί.

«Για να καταλάβουμε αυτό που έχει ο Στρίνιτς και το είδος της υπετροφίας από την οποία πάσχει, θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις με τέσσερις μήνες ξεκούρασης. Μια μικρότερη περίοδο δεν θα είχε νόημα», υποστήριξε ο Ιταλός καρδιολόγος μιλώντας στην Tuttosport.

Πάντως στη Μίλαν θα ψάξουν το πρόβλημα του Στρίνιτς εξονυχιστικά καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ρισκάρουν με το θέμα υγείας που έχει προκύψει στον Κροάτη αμυντικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα