«Ο Ρονάλντο κατάλαβε ότι η Serie A δεν είναι La Liga»

«Ο Ρονάλντο κατάλαβε ότι η Serie A δεν είναι La Liga»

Gazzetta team
«Ο Ρονάλντο κατάλαβε ότι η Serie A δεν είναι La Liga»

bet365

Η Γιουβέντους πήρε μια νίκη θρίλερ μέσα στην έδρα της Κιέβο Βερόνα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του. Ο Πορτογάλος άσος δεν σκόραρε και το gazzetta.gr παρουσιάζει τι γράφει ο ιταλικός Τύπος για την πρώτη του εμφάνιση που ήταν... ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης μεταξύ της Κιέβο και της Γιουβέντους στη Βερόνα αφού ο CR7 πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιούβε. Η «Γηραιά Κυρία» τα χρειάστηκε παίρνοντας μια πολύ αγχωτική νίκη στο τέλος με 3-2, με τον Ρονάλντο πάντως να μην σημειώνει κανένα από τα τρία γκολ.

Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ασένσιο σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Φυσικά, ο ιταλικός Τύπος επικεντρώθηκε συγκεκριμένα και στον CR7, το ντεμπούτο του οποίου δεν άφησε τους Ιταλούς με το στόμα ανοικτό. Υπάρχουν κάποιες καλές κριτικές για τον Πορτογάλο άσο, παρότι δεν βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα του, ωστόσο οι περισσότερες είναι... ούτε κρύο ούτε ζέστη, τονίζοντας τη διαφορά του ιταλικού πρωταθλήματος από το ισπανικό.

«Ντεμπούτο χωρίς γκολ για τον Ρονάλντο, καθοριστικός ο Μπερναρντέσκι στο 93'. Κριστιάνο Καλωσόρισες στην Ιταλία, το κοινό ενθουσιάστηκε, όμως εδώ τα παιχνίδια δεν είναι ποτέ εύκολα», γράφει η Gazzetta dello Sport.

«Ο Ρονάλντο έπαιξε καλά, αλλά ο Μπερναρντέσκι ήταν εκείνος που έκρινε το παιχνίδι», γράφει η Repubblica, η οποία προσθέτει για τον Πορτογάλο άσο: «Έπαιξε καλά αρχίζοντας από την αριστερή πλευρά και συγκλίνοντας προς το κέντρο. Κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει ο Ντιμπάλα, αλλά από την άλλη πλευρά».

Η Corriere dello Sport δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα από το ντεμπούτο του Ρονάλντο, αλλά στον άνθρωπο που έκρινε τη νίκη της Γιούβε, γράφοντας: «Ο Μπερναρντέσκι το έκρινε στο 93'». Γενικότερα η αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει να κάνει απλά με την παρουσία του, η οποία βέβαια από μόνη της τράβηξε τα βλέμματα: «Στο παιχνίδι κυριάρχησε η παρουσία του Ρονάλντο», υπογραμμίζει η εφημερίδα, χαρακτηρίζοντας τον CR7 «πρωταγωνιστή» λόγω του ντεμπούτου με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Η Giornale από τη μεριά της τονίζει: «Ακόμα και με τον Ρονάλντο, η Γιουβέντους υπέφερε, αλλά νίκησε την Κιέβο χωρίς κάποιο γκολ από τον CR7. Έπαιξε τίμια και προσπάθησε πέντε φορές για να πετύχει το πρώτο του γκολ στη Serie A».

Η Stampa, επίσης, επισημαίνει τις δυσκολίες που βρήκε στο ντεμπούτο του ο Ρονάλντο: «Ντεμπούτο με δύο γκολ τουλάχιστον έχει να συμβεί από το 1998, αλλά αυτό είναι το λιγότερο για τη Γιούβε, η οποία θα πρέπει να βρει ισορροπία με τον Ρονάλντο στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος τα έδωσε όλα για να αφήσει το στίγμα του, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι η Serie A δεν είναι La Liga».

Τέλος η Messaggero χαρακτηρίζει τον Κριστιάνο ως «τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Γιουβέντους στο γήπεδο», προσθέτοντας όμως πως «κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί ότι ο Ρονάλντο αρκεί για να πάρεις τη νίκη».

 

SERIE A Τελευταία Νέα