Οι Ιταλοί στέλνουν Αλεσάμι στον ΠΑΟΚ (pic)

Οι Ιταλοί στέλνουν Αλεσάμι στον ΠΑΟΚ (pic)

Gazzetta team
Οι Ιταλοί στέλνουν Αλεσάμι στον ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, με τους Ιταλούς να επαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομα του Νορβηγού αμυντικού της Παλέρμο, Χαϊτάμ Αλεσάμι.

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mediagol.it», έχει προχωρημένες συζητήσεις με την Παλέρμο για την απόκτηση του 27χρονου Νορβηγού αριστερού μπακ, ο οποίος πάντως δεν είναι η πρώτη επιλογή των «ασπρόμαυρων» για την συγκεκριμένη θέση, ενώ είναι μια αρκετά δαπανηρή μεταγραφή αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ, που φέρεται να προσφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για την αγορά του.

«Το ποσό της προσφοράς που έχει πέσει στο τραπέζι για την απόκτηση του διεθνή Νορβηγού μπακ δείχνει το έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη», αναφέρεται στο ρεπορτάζ. «Μια πρόταση που στην Παλέρμο έχουν πάρει στα σοβαρά», προσθέτουν οι Ιταλοί, επισημαίνοντας ότι για την συγκεκριμένη μεταγραφή ο Αλεσάμι θα πρέπει να περιμένει μπορεί και μέχρι την 31η Αυγούστου, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Αυτό φανερώνει και το γεγονός ότι ο Νορβηγός αμυντικός δεν είναι η βασική επιλογή του «Δικεφάλου» για τη θέση του αριστερού μπακ, με τον Λούμπος Μίχελ να υποστηρίζει σήμερα πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει τρεις επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα