Μπονούτσι: «Γεννήθηκα Γιουβεντίνος και επιστρέφω σπίτι μου»

Μπονούτσι: «Γεννήθηκα Γιουβεντίνος και επιστρέφω σπίτι μου»

Gazzetta team
Μπονούτσι: «Γεννήθηκα Γιουβεντίνος και επιστρέφω σπίτι μου»

bet365

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι παρουσιάστηκε από τη Γιουβέντους και στις δηλώσεις του ανέφερε ότι πάντα αισθανόταν την ομάδα αυτή σαν στο σπίτι του, τονίζοντας πως θα αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό του.

Αρχικά ο Μπονούτσι τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: «Ήθελα να επιστρέψω στη Γιουβέντους γιατί μου έλειπε το σπίτι μου. Θέλω να ανεβάσω επίπεδο ξανά στο παιχνίδι μου και ξέρω ότι χρειάζεται να δώσω τις απαντήσεις μου μέσα στο γήπεδο, δείχνοντας διάθεση για θυσίες και... πείνα για νίκες. Κατάλαβα πως οι αποφάσεις που παίρνονται εν θερμώ δεν είναι οι σωστές, αλλά είμαι τυχερός που επιστρέφω σπίτι, εκεί που αισθάνομαι ότι ανήκω».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι κατανοεί όλους όσους τον αντιμετώπισαν εχθρικά: «Καταλαβαίνω τους οπαδούς και τους σέβομαι. Κατανοώ τις αποδοκιμασίες. Εξαρτάται από μένα να τις μετατρέψω σε χειροκρότημα. Η Γιουβέντους ήταν τα πάντα για μένα κατά τη διάρκεια των ετών. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να επιστρέψω σπίτι. Γεννήθηκα Γιουβεντίνος και είναι τέλεια που γύρισα σπίτι».

Φυσικά αναφέρθηκε και στους στόχους της Γιούβε, αλλά και στην παρουσία του Ρονάλντο: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό του Champions League και να διεκδικήσουμε κάθε τρόπαιο. Το να έχουμε τον Ρονάλντο στην ομάδα είναι κάτι εξαιρετικό. Αν παίξουμε κόντρα στη Ρεάλ δεν θα την... κυνηγάμε πλέον στο σκορ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα