Μεταγραφές τέλος για τη Γιουβέντους

Μεταγραφές τέλος για τη Γιουβέντους

Gazzetta team
Μεταγραφές τέλος για τη Γιουβέντους

bet365

Με την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι η Γιουβέντους ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της για το φετινό καλοκαίρι, όπως υποστήριξε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους έκανε τα πιο ηχηρά μεταγραφικά «χτυπήματα» το φετινό καλοκαίρι στην Ιταλία. Η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν με διαφορά άλλωστε η «βόμβα» του καλοκαιριού, ενώ και η επιστροφή του Λεονάρντο Μπονούτσι ήταν πολύ σημαντική για την άμυνα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Με τον ερχομό του Μπονούτσι η Γιουβέντους φαίνεται πως ολοκληρώνει τις κινήσεις της για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, καθώς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι πλέον απόλυτα ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχει στα χέρια του.

«Ο σύλλογος έκανε αυτό που έπρεπε. Αν θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές; Είμαστε ήδη πλέον ανταγωνιστικοί με αυτούς που έχουμε και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η σεζόν με όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Θα είμαι μια δύσκολη σεζόν, συνεπώς θα τους χρειαστούμε όλους. Κάποιοι από τους νεαρούς παίκτες απέδειξαν την αξία τους στις ΗΠΑ, συνεπώς θα υπάρχει χώρος και γι' αυτούς», σχολίασε ο Αλέγκρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα