Για το απόλυτο μπαμ με τον Μόντριτς πάει η Ίντερ

Gazzetta team
Για το απόλυτο μπαμ με τον Μόντριτς πάει η Ίντερ

bet365

Την μεταγραφή του καλοκαιριού είναι έτοιμη να κάνει η Ίντερ με τους «νερατζούρι» να έχουν βολιδοσκοπήσει τον Λούκα Μόντριτς.

Ελσίνκι - Μπάτε και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Κλάους Ντε Μέλο ανοίξει το σκορ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Και εκεί που η απόκτηση του Βρσάλικο, αλλά και η αναμενόμενη του Βιντάλ είχε φέρει αισιοδοξία στους φίλους της Ίντερ, ένα δημοσίευμα του Ιταλού Ντι Μάρτζιο, τους κάνει να χάσουν τον ύπνο τους. Και θα τον χάσουν σίγουρα, καθώς αναφέρεται πως οι «νερατζούρι» παλεύουν να κάνουν το μπαμ του καλοκαιριού, έχοντας ως στόχο τον μεγάλο Λούκα Μόντριτς. Ο ηγέτης της Εθνικής Κροατίας που στο πρόσφατο Μουντιάλ έφτασε ως και τον τελικό, ανήκει στην Ρεάλ που δύσκολα θα τον έδινε, ωστόσο οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν την υπόθεση, κάνοντας την απόλυτη κίνηση. Στα συν τους η κροάτικη παροικία που έχουν φτιάξει, καθώς ήδη στην ομάδα βρίσκονται οι Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς και Βρσάλικο.

Οι Μαδριλένοι από την πλευρά τους δεν είναι θετικοί στην παραχώρηση του παίκτη τους που τα τελευταία χρόνια ήταν ο ηγέτης τους στην μεσαία γραμμή, όμως το σίγουρο είναι πως η Ίντερ θα το παλέψει και μένει να δούμε αν θα έχουμε την μεταγραφή του καλοκαιριού ή έστω την δεύτερη, πίσω από την μετακίνηση του Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα