Τον γύρο του κόσμου κάνει το φιλοδώρημα των €20,000 του Ρονάλντο στην Costa Navarino (pics)

Δήμος Μπουλούκος
Τον γύρο του κόσμου κάνει το φιλοδώρημα των €20,000 του Ρονάλντο στην Costa Navarino (pics)

bet365

Το ποσό των 20.000 ευρώ που άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου Costa Navarino, κάνει το γύρο του κόσμου!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παραμονή του στο υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο. Και δεν έμεινε μόνο στις ευχαριστίες και τα λόγια, αλλά προχώρησε και σε έμπρακτες αποδείξεις για εκείνους που βοήθησαν τον ίδιο και την οικογένειά του, να περάσουν υπέροχα. Λίγο πριν αναχωρήσει, έκοψε ένα τσεκ ύψους 20.000 ευρώ, ζητώντας από τη διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας να το μοιράσει ισόποσα στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του.

Θα σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ ο Ζέκα στην αναμέτρηση Κοπεγχάγη - Κουόπιο; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αυτό συνεπάγεται ότι οι 10 υπάλληλοι που ήταν επιφορτισμένοι με τις διακοπές του Ρονάλντο, θα δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό από 2.000 ευρώ ο καθένας. Ο Πορτογάλος διεθνής θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τους ευχαριστήσει επειδή οι τελευταίοι έκαναν όλα όσα ήθελε και κυρίως φρόντισαν να μην έχει ανεπιθύμητες συναντήσεις με τους παπαράτσι που περίμεναν για μια φωτογραφία.

Kαι έβγαλε και μία φωτογραφία μαζί τους, ενώ και το ξενοδοχείο με ανάρτηση στα Social Media φρόντισε να τον ευχαριστήσει. Η είδηση διέρρευσε και στα ξένα διεθνή ΜΜΕ και πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα