Τι έγινε στο παρασκήνιο της παρουσίασης του Ρονάλντο (pics)

Τι έγινε στο παρασκήνιο της παρουσίασης του Ρονάλντο (pics)

Gazzetta team
Τι έγινε στο παρασκήνιο της παρουσίασης του Ρονάλντο (pics)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε από την Γιουβέντους δείχνοντας από την πρώτη ημέρα γιατί είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ.

Ήταν η μέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου παρουσιάστηκε κι επίσημα από την Γιουβέντους στην μεταγραφή του καλοκαιριού σε μια ιστορική στιγμή για το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Και πως να μην είναι ιστορική όταν 200 δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Allianz Stadium για την παρουσίαση του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Το έβλεπες στο βλέμμα όλων όσων βρέθηκαν το απόγευμα στην αίθουσα Τύπου. Παρότι η μεταγραφή του CR7 είχε ανακοινωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, ακόμα υπήρχε η αίσθηση για το αν η μεταγραφή αυτή είναι πραγματικότητα ή ένα όνειρο. Ακόμα και η ίδια η Γιουβέντους στις αναφορές της έκανε λόγο για τον απόλυτο μύθο.

Η τρέλα για την παρουσίαση του Ρονάλντο ξεκίνησε από το πρωί όπου εκατοντάδες οπαδοί των πρωταθλητών Ιταλίας από τις πρωινές ώρες περίμενα έξω από το ιατρικό κέντρο της ομάδας για τις ιατρικές εξετάσεις του νέου αστεριού της ομάδας. Εκεί και η μητέρα του Ντολόρες, η οποία παρότι τόσα χρόνια δίπλα του θα έπρεπε να είχε συνηθίσει στα φώτα της δημοσιότητας, έδειχνε να παρακολουθεί με θαυμασμό το όλο σκηνικό που είχε στηθεί για τον ακριβοθώρητο γιο της. Φυσικά μαζί και ο γιος του, Κριστιάνο τζούνιορ.

Στη συνέχεια και αφού χαιρέτησε όλους τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ, ο Ρονάλντο φορώντας το navy blue κοστούμι με το logo της νέας του ομάδας και διαμαντένια σκουλαρίκια τα οποία σε κάθε φλας των φωτογράφων έλαμπαν δίνοντας στους παρευρισκόμενους εικόνες χλιδής πέρα από κάθε φαντασία, πριν πάρει την θέση του μπροστά από τις κάμερες.

Ο ίδιος πριν αρχίσει να απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων (ιταλικά, ισπανικά και πορτογαλικά Μέσα είχαν κατακλύσει την αίθουσα), έβγαλε το κινητό του και απαθανάτισε την στιγμή. Στη συνέχεια ξεκίνησε να απαντά στις ερωτήσεις του Τύπου ως ένα άτομο που ήρθε στο Τορίνο για να αποδείξει πράγματα, πως έχει ακόμα κίνητρο παρότι δύο μήνες πριν είχε κατακτήσει το πέμπτο του Champions League. Ακόμα και σε ερώτηση για την Ρεάλ και τον λόγο αποχώρησης δεν ήθελε να πει πολλά, μόνο ότι δεν ήταν δυστυχισμένος, σαν να ήθελε να πει ότι πλέον έχει αλλάξει σελίδα και αυτό που τον απασχολεί είναι μόνο η Γιουβέντους.

Μάλιστα, για να δείξει ότι πλέον είναι ψυχή τε και σώματι «μπιανκονέρο», σε ερώτηση για το αν η Γιουβέντους ήταν η μοναδική ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον απάντησε μονολεκτικά στα ιταλικά «si», επαναλαμβάνοντας πόσο κολακευμένος ήταν για το ενδιαφέρον.

Παράλληλα έριξε και τις μπηχτές του, αφού δεν σταμάτησε να τονίζει πως στην ηλικία του άλλοι σπουδαίοι παίκτες μετακομίζουν στην Κίνα ή στο Κατάρ, αλλά αυτός δεν είναι όπως οι άλλοι, είναι «διαφορετικός» και θα παίζει μέχρι τα 41 του.

Πολλές ερωτήσεις ήταν για το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά. Μια κούπα που πλέον έχει γίνει εμμονή για μια ομάδα κι έναν σύλλογο που ναι μεν είναι η καλύτερη ομάδα στην χώρα της τα επτά τελευταία χρόνια, αλλά έχει να κατακτήσει την Ευρώπη από το 1996 και τον τελικό της Ρώμης.

Και στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο όλοι στο Τορίνο βλέπουν τον άνθρωπο θα τους οδηγήσει στην Γη της Επαγγελίας. Άλλωστε αυτό φώναζε ο κόσμος όταν τον είδε: «Φέρε μας το Κύπελλο», με τον ίδιο να απαντά πως ελπίζει να είναι το τυχερό αστέρι της Γιουβέντους.

Το ντεμπούτο του ως παίκτης της Γιουβέντους κράτησε μόλις μισή ώρα όσο και η συνέντευξη Τύπου, με τον ίδιο να αποχαιρετά με ένα απλό ciao. Την ίδια ώρα όμως ο σύλλογος ανακοίνωνε πως πουλήθηκαν 520.000 φανέλες με το όνομά του στην πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης της μεταγραφής του, κερδίζοντας παράλληλα τέσσερα εκατ. followers στα social media του συλλόγου.

Ο «Μύθος» είναι εδώ και είναι «μπιανκονέρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα