«Ο Μέντες είχε προτείνει τον Ρονάλντο και στη Νάπολι»

Gazzetta team
«Ο Μέντες είχε προτείνει τον Ρονάλντο και στη Νάπολι»

bet365

Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν πως αρχικά ο Ζόρζε Μέντες είχε προτείνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Νάπολι, η οποία ωστόσο δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη μεταγραφή, με συνέπεια να ανοίξει ο δρόμος για τη Γιουβέντους.

Τη Δευτέρα το πρωί ο CR7 θα πάρει το αεροπλάνο για το Τορίνο προκειμένου να περάσει τα ιατρικά τεστ και να παρουσιαστεί στη συνέντευξη Τύπου από τη Γιουβέντους. Ο προορισμός του πάντως, ίσως να ήταν διαφορετικός, όπως αποκαλύπτουν οι Ιταλοί.

Η Corriere dello Sport συγκεκριμένα αποκαλύπτει στην κυριακάτικη έκδοσή της πως η παρουσία του Κάρλο Αντσελότι στη Νάπολι έκανε τον Ζόρζε Μέντες να προτείνει αρχικά τον Ρονάλντο στους «Παρτενοπέι».

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γαλλία - Κροατία αν o Ζιρού σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ωστόσο, η Νάπολι δεν θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά μία τέτοια μεταγραφή, με συνέπεια να πει «όχι» στην πρόταση που έγινε από τον ατζέντη του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Πράγματι, ο Κριστιάνο με τον Αντσελότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η μετακίνησή του στη Νάπολι ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί, με αποτέλεσμα να ανοίξει μετά ο δρόμος για τη μεταγραφή του CR7 στη Γιούβε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα