«Για 100 εκατ. στην Γιουβέντους ο Ρονάλντο»

«Για 100 εκατ. στην Γιουβέντους ο Ρονάλντο»

bet365

Σύμφωνα με Ισπανικά ρεπορτάζ η Γιουβέντους τα βρήκε με την Ρεάλ Μαδρίτης στα 100 εκατ. ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ενα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» που έχουμε δει ποτέ ετοιμάζεται αν πιστέψουμε την εκπομπή Jugones του Chiringuito TV, καθώς σύμφωνα με δημιοσιογράφους που είναι κοντά στον CR7, Merengues και Bianconeri έχουν συμφωνήσει. Οπως προκύπτει, το ποσό της μεταγραφής έχει κλείσει στα 100 εκατ. ευρώ για τον 33χρονο, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ - αναμένεται να αφήσει το Santiago Bernabeu ύστερα από 9 χρόνια παρουσίας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την Marca, η Vecchia Signora δίνει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 30 εκατ. ευρώ στον Κριστιάνο, ο οποίος αμείβεται με 23 στην Ρεάλ και τους τελευταίους μήνες έχει 'γκρινιάξει' πολλές φορές για το γεγονός αυτό. Από την άλλη, κόντρα σε αυτά που αναφέρονται από την Ισπανία, τα 30 εκατ. ευρώ είναι είναι πάνω από τριπλάσιο ποσό που δίνεται για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ, που είναι ο Γκονσάλο Ιγουαΐν.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν ο Ρονάλντο αφήσει την Σπόρτινγκ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και είχε κάνει πρόταση, όμως το deal χάλασε επειδή ο Μαρσέλο Σάλας δεν δέχθηκε να κάνει την αντίθετη διαδρομή. Η συνέχεια της ιστορίας γύρισε σε βάρος των Bianconeri καθώς ο Κριστιάνο είναι ο μοναδικός που έχει πετύχει 10 γκολ κόντρα σε έναν συγκεκριμένο αντίπαλο στο Champions League και το έχει κάνει κόντρα στους Τορινέζους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα