Κινδυνεύει με διετή ευρωπαϊκό αποκλεισμό η Μίλαν

Κινδυνεύει με διετή ευρωπαϊκό αποκλεισμό η Μίλαν

Gazzetta team
Κινδυνεύει με διετή ευρωπαϊκό αποκλεισμό η Μίλαν

bet365

Η Μίλαν κινδυνεύει να αποκλειστεί για δύο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω παραβίασης του Financial Fair Play.

Με ιδιαίτερη αγωνία περιμένει η Μίλαν την απόφαση της UEFA σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει στον σύλλογο με την παραβίαση του Financial Fair Play.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport η Μίλαν κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό δύο ετών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με πρόστιμο 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ιαπωνία - Σενεγάλη και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η απόφαση αναμένεται από τη Δευτέρα και στη Μίλαν σκοπεύουν να κάνουν έφεση στο TAS σε περίπτωση που τιμωρηθούν.

Την ίδια στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Γιόνγκονγκ Λι και του Αμερικάνου επιχειρηματία, Ρόκο Κομίσο, για την παραχώρηση πακέτου των μετοχών στον δεύτερο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο Λι σκοπεύει να πουλήσει ένα μέρος των μετοχών που κατέχει και όχι το πλειοψηφικό πακέτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα