Κίνδυνος για την άνοδο στην Πάρμα λόγω στημένου ματς!

Κίνδυνος για την άνοδο στην Πάρμα λόγω στημένου ματς!

Gazzetta team
Κίνδυνος για την άνοδο στην Πάρμα λόγω στημένου ματς!

bet365

Οι Αρχές στην Ιταλία απήγγειλαν κατηγορίες στην Πάρμα για χειραγωγημένο ματς, γεγονός που βάζει την ομάδα σε μπελάδες όσον αφορά στην άνοδο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ουρουγουάη - Σαουδική Αραβία, αν o Καβάνι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αγωνιστικά, η Πάρμα κέρδισε την επιστροφή της στη Serie A. Ωστόσο, αυτό ίσως να μη συμβεί λόγω του ότι η ομάδα κατηγορείται ότι έστησε ματς.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές πιστεύουν ότι υπήρξε χειραγώγηση στο τελευταίο ματς με την Σπέτσια οπου οι «παρμέντσι» επικράτησαν με 2-0, ενώ η Φροζινόνε αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Φότσια.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε μηνύματα που αντάλλαξαν οι παίκτες, όπου τονιζόταν πως θα πρέπει αυτοί της Σπέτσια να έχουν χαλαρή άμυνα.

Ετσι, μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα γίνει η δίκη με τους Εμανουέλε Καλαϊό και Φάμπιο Κεράβολο, να κάθονται στο ειδώλιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα