Οι Ιταλοί στέλνουν τον Τσέρτσι στον ΠΑΟΚ! (vid)

Οι Ιταλοί στέλνουν τον Τσέρτσι στον ΠΑΟΚ! (vid)

Οι Ιταλοί στέλνουν τον Τσέρτσι στον ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

Σημερινό δημοσιεύμα στην Ιταλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και πρόταση 1,2 εκατ. ευρώ προς τον επιθετικό της Ελλάς Βερόνα, Αλέσιο Τσέρτσι.

Ο 31χρονος επιθετικός που έχει μείνει ελεύθερος, μετά το πέρασμα του από την Ελλάς Βερόνα, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα στην Ιταλία, όπου μάλιστα τονίζεται ότι η πρόταση που έχει ο Ιταλός φορ στα χέρια του ανέρχεται στο 1,2 εκατ. ευρώ «καθαρά» το χρόνο.

Ο Τσέρτσι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ο Ιταλός φορ, που ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στη Βερόνα με 3 γκολ και 3 ασίστ, προτάθηκε πριν από λίγες μέρες στον Ολυμπιακό, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό.

Ποιος είναι ο Τσέρτσι

Ο Αλέσιο Τσέρτσι γεννήθηκε στο Βελέτρι στις 23 Ιούλη του 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρόμα. Το 2003 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των "τζαλορόσι", όπου δεν στέριωσε και δόθηκε δανεικός σε Μπρέσια, Πίζα και Αταλάντα, πριν αποκτηθεί από τη Φιορεντίνα το 2010.

Στη Φλωρεντία κάθισε δύο χρόνια και το 2012 αποκτήθηκε από την Τορίνο, από την οποία μεταγράφηκε στην Ατλέτικο το 2014 έναντι 15.000.000 ευρώ! Από τους "»ροχιμπλάνκος» δόθηκε δανεικός σε Μίλαν και Τζένοα, ενώ επέστρεψε στην Ισπανία και τη σεζόν 2015-16 μέτρησε κάποιες λίγες συμμετοχές.

Ενας τραυματισμός στο γόνατο, έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του στο ρόστερ της ομάδας του Σιμεόνε, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2017 να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο στην Ελλάς Βερόνα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα