Η Νάπολι καταλήγει στον Ρουί Πατρίσιο

Η Νάπολι καταλήγει στον Ρουί Πατρίσιο

bet365

Όπως μετέδωσε σήμερα η «Rai» ο Πορτογάλος είναι στην Ιταλία και περνάει ιατρικές εξετάσεις, με τη Νάπολι να τον αποκτά αφήνοντας την περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Η Νάπολι έψαχνε για νέο τερματοφύλακα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν μαζί με τον Ρούι Πατρίσιο οι δύο βασικές επιλογές της, ωστόσο ο Πορτογάλος διεθνής τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας θα είναι ο αντικαταστάτης του Πέπε Ρέινα.

Έπειτα από 18 χρόνια στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο Ρούι Πατρίσιο θα αλλάξει για πρώτη φορά ομάδα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της «Rai Sport» ο Πορτογάλος βρίσκεται ήδη στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αυτό σημαίνει ότι η περίπτωση απόκτησης του Ελληνα γκολκίπερ του ΠΑΟΚ από τους «παρτενοπέι» δε θα προχωρήσει, εκτός κι αν προτιμηθεί για δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος πιστεύει ότι θα μπορέσει ακόμη και να «σπάσει» το συμβόλαιο του με την Σπόρτινγκ μετά την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της ομάδας στις αρχές του περασμένου μήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα