Ξέφρενο γλέντι στην Πάρμα για την άνοδο (vid)

Ξέφρενο γλέντι στην Πάρμα για την άνοδο (vid)

Ξέφρενο γλέντι στην Πάρμα για την άνοδο (vid)

bet365

Ο προβιβασμός της Πάρμα στη Serie A μετά από τρία χρόνια απουσίας προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της, που βγήκαν στους δρόμους της πόλης, υποδέχθηκαν το πούλμαν της ομάδας και γιόρτασαν την επιτυχία της ομάδας τους, με την Πιάτσα Γκαριμπάλντι να παίρνει «φωτιά».

Τρία χρόνια μακριά από τα «σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου ήταν πολλά για τους «κροτσιάτι», που βρέθηκαν στη Serie D, την 4η κατηγορία της Ιταλίας, το 2015, λόγω των οικονομικών προβλημάτων τους.

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας Μπάγερν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 200+ ειδικά στοιχήματα και ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ξεμπερδεύοντας γρήγορα με την περιπέτεια των χαμηλότερων κατηγοριών, η Πάρμα επισημοποίησε την επιστροφή της στη δικαιωματική της θέση και στη Serie A, πετυχαίνοντας τον τρίτο συνεχόμενο προβιβασμό της το βράδυ της Παρασκευής (18/5), με τη νίκη με 0-2 στην έδρα της Σπέτσια και την ισοφάριση της Φότζια με τη Φροζινόνε στο 89' (2-2), που της χάρισε τη δεύτερη θέση στην 42η και τελευταία αγωνιστική!

Η λήξη του πρωταθλήματος έδωσε το «σύνθημα» για την έναρξη των πανηγυρισμών! Οι οπαδοί των κατόχων δυο Κυπέλλων ΟΥΕΦΑ και τριών Κυπέλλων Ιταλίας ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πάρμα, γεμίζοντας ασφυκτικά την Πιάτσα Γκαριμπάλντι και δίνοντας «Gialloblù» χρώμα στην πόλη!

Δείτε βίντεο από τους πανηγυρισμούς:

 

SERIE A Τελευταία Νέα