Ο Ιγουαΐν συνεχίζει να παίζει μπάλα λόγω της... μαμάς του!

Ο Ιγουαΐν συνεχίζει να παίζει μπάλα λόγω της... μαμάς του!

Gazzetta team
Ο Ιγουαΐν συνεχίζει να παίζει μπάλα λόγω της... μαμάς του!

bet365

Ο Ιγουαΐν δεν είχε πάντα μια όμορφη ζωή. Όταν η μητέρα του ήταν άρρωστη σκέφτηκε να παρατήσει το ποδόσφαιρο. Εκείνη όμως δεν τον άφησε να εγκαταλείψει το όνειρό του.

Η κριτική που έχει δεχτεί ουκ ολίγες φορές κάτι παραπάνω από έντονη.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Γκονσάλο Ιγουαΐν είναι ένα από τα καλύτερα φορ του κόσμου κι αυτό οφείλεται στη... μαμά του!

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, όταν εκείνη ήταν άρρωστη σκέφτηκε να τα παρατήσει, Η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο δεν μπορούσε να δεχτεί ότι θα αποτελούσε την αιτία για να σταματήσει ο γιος της να κάνει αυτό που αγαπά. Έτσι, τον έσπρωξε στο να συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Όταν η μητέρα μου ήταν άρρωστη ήταν μία τρομακτική περίοδος για μένα, σκέφτηκα να αφήσω το ποδόσφαιρο και έφτασα πολύ κοντά. Αγαπώ αυτό το άθλημα όμως εκείνη ερχόταν πάντα πάνω απ'όλα, έτσι ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω.

Συνέχισα επειδή ήταν εκείνη που με ενθάρρυνε, λέγοντάς μου "δεν σου επιτρέπω να εγκαταλείψεις αυτό που αγαπάς εξαιτίας μου"», είπε χαρακτηρισιτικά ο Αργεντινός σε συνέντευξή του στο «TNT Sports» και συνέχισε:

«Σου κάνουν επίθεση για τα γκολ που δεν βάζεις αλλά ξεχνούν τα 300 γκολ που έχεις βάλει προηγουμένως. Συνήθως όμως αυτή η συμπεριφορά απευθύνεται στους καλύτερους παίκτες».

 

SERIE A Τελευταία Νέα