Τούντορ: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Σαββίδη»

Τούντορ: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον Σαββίδη»

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε στην Ιταλία για τους λόγους του διαζυγίου του με τη Γαλατασαράι, τους λόγους που τον επέλεξε η Ουντινέζε για τον πάγκο της, αλλά και την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας σε ιταλικά media ο Κροάτης προπονητής στάθηκε στους λόγους του διαζυγίου του με τη Γαλατασαράι, που υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ πηγαίνει φουλ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για την συνεργασία του με την Ουντινέζε που κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Serie B.

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Πογκμπά σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πάντως, ο Τούντορ μίλησε και για την παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. «Εκεί, πρόεδρος είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έγινε γνωστός για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο με όπλο, με τον οποίο δεν είχα πολλά προβλήματα. Ήθελε να σπάσει την ηγεμονία του Ολυμπιακού. Κάτι το οποίο για πολλούς και διάφορους λόγους ήταν αδύνατο να γίνει», υποστήριξε ο Κροάτης τεχνικός, που όπως είπε αυτό το καλοκαίρι θα έρθει στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη.

 

SERIE A Τελευταία Νέα