Μπουφόν: «Τέρμα στο κουτσομπολιό»

Μπουφόν: «Τέρμα στο κουτσομπολιό»

Gazzetta team
Μπουφόν: «Τέρμα στο κουτσομπολιό»

bet365

Ο Τζίτζι Μπουφόν αποφάσισε να πάρει θέση σχετικά με δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έρχεται αντιμέτωπος με συμπαίκτες του μετά την ήττα από τη Νάπολι.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα ο Μπουφόν τα έβαλε με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τη Νάπολι, έχοντας βάλει στο στόχαστρο κυρίως τον Μεντί Μπενάτια. Ο 40χρονος τερματοφύλακας αποφάσισε να βγει μπροστά και να διαψεύσει τα πάντα.

«Είναι από τα δημοσιεύματα που ξεκάθαρα αποτελούν ψευδές κουτσομπολιό, τα οποία ακολουθούν πάντα τις ήττες ομάδων που δεν έχουν κάποια αδυναμία: ομάδων όπως η Γιουβέντους. Είναι μία προσπάθεια να αποσταθεροποιήσουν την ομάδα και να υπονομεύσουν την ενότητα μέσα στην ομάδα. Στενοχωριέμαι που πρέπει να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, αλλά πρέπει να το κάνω, καθώς τέτοιες ιστορίες είναι αν όχι σκανδαλώδεις, τουλάχιστον ψευδείς. Πιστεύω ότι η διευκρίνηση είναι αναγκαία και για την προστασία της ομάδας, αλλά και του Μεντί, που είναι φανταστικός τύπος», τόνισε ο Μπουφόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα