Σπαλ - Ρόμα 0-3

Gazzetta team
Σπαλ - Ρόμα 0-3

bet365

Με Ναϊνγκολάν-Σικ οι Τζαλορόσι πέρασαν εύκολα (0-3) από την έδρα της Σπαλ, είναι στην 3η θέση της Serie A και μετρούν τις ώρες για την ματσάρα της Τρίτης στο Λίβερπουλ!

Την ώρα που οι τιφόζι εξαφανίζουν τα εισιτήρια για τον ημιτελικό του Champions League, ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο και οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στη μάχη της 4άδας στη Serie A. Και είναι, όπως απέδειξε και η ευκολία με την οποία πέρασαν οι Ρωμαίοι από τη Φεράρα, έχοντας για σκόρερ τους Ναϊνγκολάν και Σικ. Ο Τζέκο δεν έπαιξε καν, άλλωστε, αφού τα δικά του γκολ η Ρόμα τα θέλει την Τρίτη στο Anfield, όπου θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο φετινό όνειρο που ζει στο Champions League!

Το ματς άρχισε με την Σπαλ να διαμαρτύρεται για ένα μαρκάρισμα του Φάσιο στον Αντενούτσι, για να πάρουν στη συνέχεια τον έλεγχο οι Ρωμαίοι και να κάνουν το παιχνίδι τους, δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ. Δεν το έβαλαν τελικά αυτοί, αφού οι Ελ Σαράουι και Πελεγκρίνι ήταν άστοχοι, αλλά η δουλειά έγινε με το αυτογκόλ του Βικάρι στο 33', προσπαθώντας να προλάβει τον Στρούτμαν (0-1). Η κακή μέρα του αμυντικού της Σπαλ ολοκληρώθηκε στο 38' με την αποχώρηση του λόγω τραυματισμού, για να καθαρίσει η Ρόμα το ματς στην επανάληψη: Στο 52' η άμυνα των γηπεδούχων απομάκρυνε για να γράψει το 0-2 ο Ναϊνγκολάν με σουτ, στο 60' ο Πελεγκρίνι σέντραρε και ο Σικ με κεφαλιά έκανε το 0-3. Σκορ που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αλλά οι Τζαλορόσι δεν είχαν λόγο να φορτσάρουν ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν με τραυματισμό και τον τερματοφύλακα Μερέτ.

Σπαλ (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Μέρετ (79' Γκομίς), Τσιόνεκ, Βικάρι (38' Γκράσι), Φελίπε, Λατσάρι, Εβερτον Λουίζ, Σκιαταρέλα (46' Σίμιτς), Κούρτιτς, Ματιέλο, Παλόσκι, Αντενούτσι.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Μπρούνο Πέρες, Φάσιο, Μανωλάς, Τζόναθαν Σίλβα, Πελεγκρίνι (77' Ζέρσον), Γκοναλόν, Στρούτμαν (67' Ουντέρ), Ναϊνγκολάν (74' Περότι), Σικ, Ελ Σαράουι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα