Φιορεντίνα - ΣΠΑΛ 0-0

Gazzetta team
Φιορεντίνα - ΣΠΑΛ 0-0

bet365

Η Φιορεντίνα, σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες, έμεινε στο 0-0 με τη ΣΠΑΛ, με τους Βιόλα να αφήνουν βαθμούς μετά από έξι συνεχόμενες νίκες στη Serie A.

Από τις 25 Φεβρουαρίου όταν και είχε επικρατήσει με 1-0 της Κιέβο, η Φιορεντίνα είχε «χτίσει» ένα εντυπωσιακό σερί έξι νικών που την έχουν φέρει μία ανάσα από την εξάδα που βγάζει Ευρώπη.

Με αυτά τα δεδομένα η ΣΠΑΛ, που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, δεν φαινόταν να έχει και μεγάλη τύχη στη Φλωρεντία. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν φοβήθηκαν το ματς, έπαιξαν ανοικτά και προσπάθησαν να απειλήσουν, φεύγοντας στο τέλος με έναν πολύτιμο βαθμό (πέμπτη σερί ισοπαλία στη Serie A και 13η συνολικά φέτος) στη μάχη της παραμονής.

Βέρντερ Βρέμης - Λειψία με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και δυνατότητα cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δύο πλευρές στο πρώτο μέρος, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεκτό. Το παιχνίδι είχε τον ίδιο υψηλό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Φιορεντίνα να πιέζει με τους Κιέζα, Σιμεόνε και Σαπονάρα, αλλά να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ, και τον Μέρετ να πραγματοποιεί σταθερότατη εμφάνιση.

Η ΣΠΑΛ έχασε και αυτή ευκαιρίες με τους Βιβιάνι και Λατσάρι, καθώς δεν κλείστηκε πίσω, αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τη Φιορεντίνα να... σκοντάφτει βλέποντας το νικητήριο σερί της να παίρνει τέλος.

Фиорентина – СПАЛ. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

SERIE A Τελευταία Νέα