Μίλαν – Νάπολι 0-0

Γιώργος Καραμάνος
Μίλαν – Νάπολι 0-0

bet365

Στο 92', με την απόκρουση της χρονιάς, ο πορτιέρε της Μίλαν κράτησε το 0-0 κόντρα στη Νάπολι και την άφησε ακόμα πιο μακριά από το όνειρο του Σκουντέτο.

Στο 92', ο Μίλικ κοντρολάρει. Είναι μόνος του απέναντι στον Ντοναρούμα και έχει και τις δύο γωνίες για να πλασάρει. Το κάνει, είναι έτοιμος να πανηγυρίσει, αλλά η μπάλα δεν καταλήγει στα δίχτυα. Ο πορτιέρε της Μίλαν έχει κάνει μία από τις κορυφαίες επεμβάσεις μέχρι στιγμής για το 2018 και στερεί από τη Νάπολι το πολύτιμο διπλό. Το 0-0 ουσιαστικά δεν βοηθάει καμία ομάδα, αλλά ειδικά οι Παρτενοπέι χάνουν ακόμα περισσότερο έδαφος και θα είναι τρομερά δύσκολο να προλάβουν τη Γιουβέντους.

Λάτσιο - Ρόμα με 200+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Η αναμέτρηση γενικά δεν ήταν τόσο καλή και δεν είχε μεγάλες φάσεις. Η Μίλαν ξεκίνησε και έκλεισε τον αγώνα καλύτερα και η Νάπολι είχε το πάνω χέρι στο ενδιάμεσο, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποια καλά σουτ. Ετσι οι Ναπολιτάνοι έμειναν με μόλις δύο νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, ενώ οι Ροσονέρι με τη σειρά τους κάνουν κοιλιά και κινδυνεύουν όσον αφορά το εισιτήριο για το Europa League.

* Ο Ντοναρούμα έγινε ο νεότερος στην ιστορία του Καμπιονάτο που φτάνει τις 100 συμμετοχές.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Σαπάτα, Ροδρίγκες, Καλάμπρια, Μπίλια, Κεσιέ, Μποναβεντούρα (80' Λοκατέλι), Σούσο, Τσαλχάνογλου, Κάλινιτς (70' Αντρέ Σίλβα)

Νάπολι (Μαουρίτσο Σάρι): Ρέινα, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Χισάι, Μάτζο, Αλαν (87' Ρογκ), Ζορζίνιο, Χάμσικ (66' Ζιελίνσκι), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς (66' Μίλικ).

Ε«χ»ασε την ευκαιρία η Σασουόλο
Μετά το βαθμό χρυσάφι στο Μιλάνο κόντρα στους ροσονέρι, η Σασουόλο υπέπεσε σε γκέλα, αφού παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 στην ουραγό Μπενεβέντο. Ετσι, έχασε την ευκαιρία να κάνει μεγάλο βήμα παραμονής, μιας και είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας χωρίς άγχος κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22' με τον Νταμπατέ έπειτα από ασίστ του Τζούρισιτς. Ωστόσο, ο Πολιτάνο το πήρε πάνω του και με δυο ασίστ του Μπαμπακάρ βρήκε δίχτυα στο 41' και το 64'. Ωστόσο, η Σασουόλο πλήρωσε τις αμυντικές της αδυναμίες, αφού στο 72' ο Ντιαμπατέ διαμόρφωσε το 2-2.

Σώθηκε η Μπολόνια
Η Μπολόνια υποδέχθηκε τη Βερόνα και γνώριζε ότι με ήττα θα έμπαινε για τα καλά στη μάχη της παραμονής. Οι παίκτες του Ντοναντόνι δεν είχαν καμία διάθεση να αγχωθούν στο τέλος της σεζόν, έφτασαν στη νίκη με 2-0 και δεν πρόκειται να κινδυνεύσουν μέχρι το τέλος (ουσιαστικά, όχι βαθμολογικά). Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και βρήκαν το γκολ που δικαιούνταν στο 31’ με φάουλ του σπεσιαλίστα Βέρντι για το 1-0. Το ματς άνοιξε στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να χάνουν τις καλύτερες ευκαιρίες και το 2-0 να έρχεται στις καθυστερήσεις με τον Ναγκί.

 

SERIE A Τελευταία Νέα