Αλέγκρι: «Σας προκαλώ να μπείτε στη θέση του Μπουφόν...»

Αλέγκρι: «Σας προκαλώ να μπείτε στη θέση του Μπουφόν...»

Κώστας Ζάλιαρης
Αλέγκρι: «Σας προκαλώ να μπείτε στη θέση του Μπουφόν...»

bet365

Ασπίδα προστασίας στην κριτική που ασκήθηκε στον Τζιανλουίτζι Μπουφόν για το ξέσπασμά του κατά του ρέφερι του προημιτελικού με τη Ρεάλ ύψωσε ο Αλέγκρι, καλώντας τον κόσμο να μπει στη θέση του θρυλικού γκολκίπερ για να καταλάβει πως μάλλον όλοι το ίδιο θ' αντιδρούσαν...

Ο κόουτς της Γιουβέντους, στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, θέλησε ν' αναφερθεί εκτενώς στο θέμα του «Τζίτζι» και της αποβολής του μετά την υπόδειξη του πέναλτι από τον Μάικλ Όλιβερ στο μαρκάρισμα του Μπενάτια στον Βάσκεθ.

«Θεωρώ ότι ο Μπουφόν είναι παράδειγμα σε αυτά τα 20 χρόνια της παρουσίας του στο ποδόσφαιρο. Τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός αυτού. Ήμασταν 30 δευτερόλεπτα μακριά από την παράταση και θα είχαμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να διεκδικούμε ό,τι μπορούσαμε εκείνη τη στιγμή, όμως ο διαιτητής πήρε μια απόφαση.

Αταλάντα - Ιντερ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ικάρντι σκοράρει το πρωτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δεν ξέρω και δεν θα πω αν ήταν ορθή ή λανθασμένη, δεν με απασχολεί τώρα. Ο Μπουφόν αποβλήθηκε και δεν του δόθηκε η ευκαιρία ν' αποκρούσει το πέναλτι του Κριστιάνο.

Προκαλώ άπαντες να βάλουν τον εαυτό τους στη θέση του Μπουφόν με την ένταση και την ψυχολογία της στιγμής και να προσπαθήσουν να παραμείνουν ψύχραιμοι με ό,τι συνέβησαν... Όταν κάθεσαι στο σπίτι σου ήρεμος και κρίνεις, είναι όλα εύκολα. Δεν λαμβάνεις υπόψιν την ένταση που έχουν οι ποδοσφαιριστές και τα συναισθήματα» ήταν τα λόγια του κόουτς των «μπιανκονέρι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα