Τερματοφύλακας στην Ιταλία: «Ούρησα πίσω από τις πινακίδες γιατί δεν μπορούσα να κρατηθώ»

Gazzetta team
Τερματοφύλακας στην Ιταλία: «Ούρησα πίσω από τις πινακίδες γιατί δεν μπορούσα να κρατηθώ»

bet365

Ο τερματοφύλακας της Μεσίνα, Αρμάντο Πρίσκο αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Ιγκέα Βίρτους επειδή ούρησε πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες, αλλά παραδέχεται ότι ήταν αδύνατό να κρατηθεί γιατί πίνει δύο με τρία λίτρα νερό την ημέρα!

Πορτογαλία - Ολλανδία! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ο Πρίσκο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, ο οποίος δεν ξεγελάστηκε από την αρχική δικαιολογία του τερματοφύλακα της Μεσίνα ότι έκανε διατάσεις. Τι είχε συμβεί; Ο Ιταλός γκολκίπερ πήγε πίσω από το τέρμα στις διαφημιστικές πινακίδες και ούρησε, με συνέπεια να αποβληθεί.

Με δηλώσεις του στο σάιτ του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο Πρίσκο παραδέχθηκε το λάθος του, αλλά αποκάλυψε ότι πίνει δύο με τρία λίτρα νερό την ημέρα, και εκείνη τη στιγμή για τον ίδιο ήταν αδύνατο να μην κάνει την ανάγκη του!

«Πίνω δύο με τρία λίτρα νερό την ημέρα. Ήπια νερό με το που μπήκαμε στο γήπεδο, μετά πριν την προθέρμανση, έπειτα όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Δεν μπορούσα απλά να κρατηθώ. Προσπαθούσα να κινηθώ εδώ και εκεί και έμοιαζα με τρελό! Όταν είδα ότι το ματς είχε σταματήσει για να γίνει μια αλλαγή, προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ.

Προσποιήθηκα ότι έκανα κάποιες διατάσεις πίσω από τη διαφημιστική πινακίδα και κανείς δεν το κατάλαβε. Εκτός από τον διαιτητή, δυστυχώς. Κατευθείαν απολογήθηκα για την πράξη μου, δεν διαμαρτυρήθηκα. Πραγματικά καταλαβαίνω ότι ήταν αρκετά παιδιά στο γήπεδο και προσπάθησα να κρύψω αυτό που έκανα. Δεν ήταν σωστό, αλλά πραγματικά δεν μπορούσα να κρατηθώ», ανέφερε ο Ιταλός γκολκίπερ για το περιστατικό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα