Ραϊόλα: «Ευτυχώς του χρόνου βασικός στη Μίλαν θα είναι ο Ρέινα»

Gazzetta team
Ραϊόλα: «Ευτυχώς του χρόνου βασικός στη Μίλαν θα είναι ο Ρέινα»

bet365

«Φευγάτη» η απάντηση του Μίνο Ραϊόλα για το εάν θα παίζει στους Ροσονέρι ο Ντοναρούμα ή ο Ρέινα. Υπογράφει έως το 2023 ο Κουτρόνε.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Τζίτζιο Ντοναρούμα μπορεί να υπέγραψε πέρσι μεγάλο συμβόλαιο, αλλά ο ατζέντης του δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει να τον πάρει από τη Μίλαν. Η τελευταία ατάκα του μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το εάν του χρόνου στους Ροσονέρι θα είναι βασικός ο πελάτης του ή ο Πέπε Ρέινα (σ.σ.: ακούγεται ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο), έδειξε ξεκάθαρα την τάση που επικρατεί: «Ευτυχώς θα είναι ο Ρέινα», είπε ο Μίνο Ραϊόλα και έβαλε ξανά φωτιές στο «Σαν Σίρο».

Την ίδια στιγμή πάντως ένα καλό νέο βγαίνει στη φόρα για τους Μιλανέζους. Οπως κυκλοφόρησε από το «SkySports», ο ταλαντούχος επιθετικός Πάτρικ Κουτρόνε, θα επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το 2023 (έχει έως το 2021).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα