Τζένοα - Μίλαν 0-1

Gazzetta team
Τζένοα - Μίλαν 0-1

bet365

Με γκολ του Αντρέ Σίλβα στο 94' η Μίλαν πήρε πολύτιμη νίκη στο Marassi επί της Τζένοα (0-1) και συνεχίζει να ονειρεύεται το Champions League.

Την κατάλληλη στιγμή βρήκε ο Αντρέ Σίλβα για να πετύχει το πρώτο του γκολ για τους Rossoneri, οι οποίοι λίγες μέρες μετά την ήττα στο Europa League από την Αρσεναλ, πήρε πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας από την Τζένοα. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζα κράτησε ξανά καθαρή την εστία της, έμεινε 13 ματς αήττητη και περιμένει το Ιντερ - Νάπολι ελπίζοντας ότι θα χάσουν βαθμούς (και) οι Nerazzurri. Ο Πορτογάλος, που δεν είχε σκοράρει στην Serie A, πήρε δυνατή κεφαλιά στο 94' μετά τη σέντρα του Σούσο από δεξιά χαρίζοντας μεγάλη νίκη στην Μίλαν.

Τζένοα (Ντάβιντε Μπαλαρντίνι): Περίν, Σπόλι, Ζουκάνοβιτς, Μπιράσκι, Ριγκόνι (74' Ομεόνγκα), Λάζοβιτς, Μπερτολάτσι, Χίλεμαρκ, Λασάλτ, Πάντεβ (81' Μπέσα), Γκαλαμπίνοβ (75' Λαπαντούλα).

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Μπορίνι, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μπίλια, Κεσί, Μποναβεντούρα (80' Καλάμπρια), Τσαλχάνογλου (68' Αντρέ Σίλβα), Σούσο, Κάλινιτς (60' Κουτρόνε).

 

SERIE A Τελευταία Νέα