Γιουβέντους - Ουντινέζε 2-0

Γιουβέντους - Ουντινέζε 2-0

bet365

Με τον Ντιμπάλα να βάζει δύο γκολ, η Γιουβέντους νίκησε 2-0 την Ουντινέζε και πέρασε μόνη στην κορυφή. Γκέλα η Λάτσιο, συνετρίβη η Σαμπντόρια.

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση σε βάρος της Τότεναμ στο Champions League, οι Bianconeri συνέχισαν να δίνουν στους οπαδούς του χαρά. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι νίκησε ελεγχόμενα την Ουντινέζε στο Τορίνο χάρη σε δύο γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα και πέρασε στο +2 από την Νάπολι, η οποία παίζει αργότερα στο Μιλάνο με την Ιντερ [η Γιούβε χρωστάει το ματς με την Αταλάντα]. Εχασε νέο πέναλτι, με το σκορ στο 1-0 ο Γκονσάλο Ιγουαΐν.

Ιντερ – Νάπολι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σέζνι απέκρουσε το φάουλ του Αλί Αντνάν, όμως στο 20' ο Μπισάρι δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο στη μαγική εκτέλεση του Ντιμπάλα που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 1-0 βάζοντας το τρίτο του φάουλ στην Ουντινέζε (1-0). Ο Αργεντινός λίγα λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι από τον Αντζελα, αλλά ο Ιγουαΐν νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον βετεράνο, Αλμπάνο Μπισάρι. Το 1-0 έγινε για το πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ο Ντιμπάλα βοήθησε από νωρίς για να μην έχουν οι τιφόζι το παραμικρό άγχος. Στο 49' ο Ιγουαΐν του πέρασε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με το δεξί ο 'La Joya' πλάσαρε σωστά για το 2-0 το οποίο έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος παρά την ευκαιρία του Ματουιντί και ακόμα δύο δικά του φάουλ.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Ασαμόα, Κεντίρα (63' Ματουιντί), Μαρκίζιο, Στουράρο, Ντάγκλας Κόστα (88' Μπετανκούρ), Ντιμπάλα, Ιγουαΐν (74' Μάντζουκιτς).

Ουντινέζε (Μάσιμο Οντο): Μπισάρι, Κάουτνικ, Αντζελα, Σαμίρ, Βίντμερ, Μπάρακ (70' Μπάλιτς), Μπεχράμι (76' Ντε Πάουλ), Φοφανά, Αλί Αντνάν, Γιάνκτο, Μάξι Λόπες (61' Πέριτσα).


Ο Ιμόμπιλε έσωσε την Λάτσιο
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε πέτυχε απίθανο γκολ με τακουνάκι στο 95’ και έσωσε την Λάτσιο από την ήττα, κάνοντας το 2-2 στο ματς με την Κάλιαρι. Οι παίκτες του Ιντσάγκι δεν ικανοποίησαν σε ακόμη ένα παιχνίδι και έχασαν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την τετράδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δυνατή κεφαλιά του Παβολέτι στο 25’, όμως η ισοφάριση ήρθε στο 35’, όταν ο Λέιβα έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από το σώμα του Τσεπιτέλι, στον οποίο πιστώθηκε το γκολ. Το ματς ήταν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια και στο 74’ οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα με πέναλτι του Μπαρέλα, πριν έρθει ο Ιμόμπιλε να πετύχει ένα από τα γκολ της χρονιάς στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-2.

Μεγάλο διπλό η Αταλάντα
Σε ένα ματς που έδειχνε ότι θα τελειώσει ισόπαλο χωρίς τέρματα, η Αταλάντα συνέχισε την παράδοση και νίκησε 0-1 την Μπολόνια που συνεχίζει την κακή της φόρμα. Η Dea είχε 4 σερί νίκες εντός/εκτός έδρας κόντρα στην ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι και αυτό έκανε και αυτή τη φορά στο Renato Dall' Ara. Στο πρώτο μέρος ο Παπού Γκόμες έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους που όμως πίεσαν περισσότερο στην επανάληψη και δικαιώθηκαν στο 83' όταν με πειστικό τελείωμα ο Μάρτεν Ντε Ρουν έγραψε το τελικό 0-1.

Τεσσάρα παρνομής η Κροτόνε!
Μεγάλη εμφάνιση από την Κροτόνε, που διέλυσε με 4-1 την Σαμπντόρια και συνεχίζει με άλλον αέρα τη μάχη για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με τον Τρότα και το πρώτο ημίχρονο τους ανήκε. Ο Στόιαν έκανε το 2-0 στο 23’, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά το χαμένο πέναλτι του Τρότα και τελευταίος πήρε το αίμα του πίσω, βρίσκοντας ξανά δίχτυα στο 36’ για το 3-0! Οι παίκτες του Τζανπάολο δεν κατάλαβαν από που τους ήρθε και μπορεί να μείωσαν στο 69’ με τον Σαπάτα, αλλά ο Βιβιάνο σκόραρε στο 86’ σε λάθος εστία για το τελικό 4-1 της Κροτόνε.

Μοιρασία στα πέναλτι στο Σασουόλο - SPAL
Σε ένα ματς στο οποίο δόθηκαν τρία πέναλτι αλλά μόνο τα δύο έγιναν γκολ, Σασουόλο και SPAL μοιράστηκαν τους βαθμούς στη μάχη της παραμονής με το μεταξύ τους 1-1 στο MAPEI. Στο 27' το χέρι του Λατσάρι έδωσε στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να προηγηθούν 0-1 με τον Αντενούτσι να σκοράρει από τα 11 βήματα και οι Neroverdi ισοφάρισαν τέσσερα λεπτά μετά επίσης από την βούλα με τον Μπαμπακάρ. Η Σασουόλο συνέχισε να πιέζει, είχε δοκάρι με κεφαλιά του σκόρερ, όμως ο Πολιτάνο δεν μπόρεσε να κάνει γκολ το νέο πέναλτι που πήρε η ομάδα του για χέρι αυτή τη φορά του Γκράσι και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα