Νάπολι-Ρόμα έβλεπε ο Αστόρι το τελευταίο του βράδυ

Νάπολι-Ρόμα έβλεπε ο Αστόρι το τελευταίο του βράδυ

Gazzetta team
Νάπολι-Ρόμα έβλεπε ο Αστόρι το τελευταίο του βράδυ

bet365

Τα ιταλικά ΜΜΕ αφιερώνονται σε μεγάλο βαθμό στον Ντάβιντε Αστόρι, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για τις τελευταίες του στιγμές και λεπτομέρειες για το βράδυ που προηγήθηκε του θανάτου του.

Στη θλίψη έχει βυθίσει την ποδοσφαιρική Ιταλία - και όχι μόνο - η είδηση του θανάτου του 31χρονου στόπερ, Ντάβιντε Αστόρι, τα ξημερώματα της Κυριακής (4/3), στον ύπνο του.

Οπως γράφεται στη γειτονική χώρα, ο αρχηγός της Φιορεντίνα, που βρισκόταν στο Ούντινε με την αποστολή των «βιόλα» για το παιχνίδι με την Ουντινέζε, καθόταν στο ξενοδοχείο της ομάδας και παρακολουθούσε το ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Νάπολι και της πρώην ομάδας του, Ρόμα, στην οποία είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2014/15.

Την πληροφορία αυτή μετέφερε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Φλωρεντίας, Μάρκο Σπορτιέλο, τον οποίο ο Αστόρι είχε επισκεφτεί στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, μετά το δείπνο της ομάδας, για να παίξουν Playstation.

Μάλιστα, ο Σπορτιέλο του έστειλε μήνυμα, όταν εκείνος έφυγε από δωμάτιο, για να του πει πως ξέχασε τα παπούτσια του, για να πάρει την απάντηση «Ευχαριστώ, δεν τα χρειάζομαι. Θα τα πάρω αύριο στο πρωινό».

Στον τερματοφύλακα της Φιορεντίνα αποδίδονται οι λεπτομέρειες των τελευταίων ωρών του 31χρονου Ιταλού στη ζωή, αφού όπως φαίνεται ήταν και ο τελευταίος που είδε τον capitano του το βράδυ του Σαββάτου (3/3).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα