Πέθανε ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι

Πέθανε ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι

Θοδωρής Βασίλης
Πέθανε ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι

bet365

Τραγωδία στην Φιορεντίνα και το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο 31χρονος αρχηγός των «βιόλα» και διεθνής με την Ιταλία πέθανε στον ύπνο του. Ανακοπή καρδιάς αναφέρουν οι Ιταλοί για την αιτία του θανάτου του.

Θρηνεί το ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο Ντάβιντε Αστόρι, αρχηγός της Φιορεντίνα, και διεθνής με την εθνική Ιταλίας απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρισκόταν με την αποστολή των «βιόλα» στο Ούντινε για τον αγώνα της ομάδας του με την Ουντινέζε αλλά το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε στο πρωινό στο ξενοδοχείο ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας.

Όταν τον βρήκαν ήταν ήδη αργά αφού ο Αστόρι ήταν νεκρός. Το δυσάρεστο νέο το ανακοίνωσε η ίδια η Φιορεντίνα και όπως ήταν λογικό ο σημερινός της αγώνας με την Ουντινέζε αναβλήθηκε, ενώ όπως όλα δείχνουν θα αναβληθεί και η υπόλοιπη αγωνιστική.

«Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα σοκαρισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει τον θάνατο του αρχηγού της.Για αυτή την φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ» αναφέρει η ανακοίνωση.

Το τραγικό της υπόθεσης; Ο Αστόρι αφήνει πίσω του ένα κοριτσάκι δύο ετών ενώ πρόσφατα είχε συμφωνήσει και με τον σύλλογο για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Αστόρι ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μίλαν και το 2006 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2008 μετακόμισε στην Κάλιαρι, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 174 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στην Ρόμα, για να μετακομίσει το επόμενο καλοκαίρι στην Φιορεντίνα την φανέλα της οποίας φόρεσε για 78 παιχνίδια, ενώ ήταν και διεθνής με την εθνική Ιταλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα