Νάπολι - Ρόμα 2-4

Gazzetta team
Νάπολι - Ρόμα 2-4

bet365

Η Νάπολι προηγήθηκε στο 6' όμως η Ρόμα έκανε επική ανατροπή και τον Τζέκο να βάζει δύο γκολ, πέρασε με 2-4 από το San Paolo γκρεμίζοντας ουσιαστικά τους Partenopei από την κορυφή.

Λίγο πριν τελειώσει το ματς της Λάτσιο με την Γιουβέντους, στο μυαλό των παικτών και των οπαδών της Νάπολι η διαφορά με τους Bianconeri σήμερα το βράδυ μπορεί να είχε φτάσει και στο +6, όμως πλέον, γνωρίζουν ότι ουσιαστικά είναι στο -2. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ξεκίνησε 'πετώντας' καθώς προηγήθηκε πολύ νωρίς, όμως στη συνέχεια ήρθε εντυπωσιακή κατάρρευση και πολύ βαριά ήττα με 2-4, η οποία την γκρεμίζει πιθανότατα από την κορυφή. Ο Τζέκο πέτυχε δύο γκολ για τους Giallorossi που ξεπέρασαν με τον καλύτερο τρόπο την ήττα από την Μίλαν και εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Λάτσιο παίρνοντας εκείνοι την 3η θέση! Τρελό πάρτι στις εξέδρες του San Paolo από τους τιφόζι των Vesuviani παρά την ήττα.

Με φόρα μπήκε η Νάπολι και ο Ινσίνιε βρήκε στόχο μέσα από την περιοχή μετά την πάσα του Μάριο Ρουί, όμως οι Ρωμαίοι απάντσαν ένα λεπτό μετά όταν ο Ναϊνγκολάν έβγαλε στην κόντρα τον Ουντέρ και εκείνος στάθηκε τυχερός καθώς η μπάλα κόντραρε στο σουτ του, πήρε ύψος και νίκησε τον Ρέινα (1-1). Πριν προλάβουν ουσιαστικά να καταλάβουν ότι έχασαν το προβάδισμα από τα αποδυτήρια, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο βαθιά μέσα στο σοκ. Στο 26' ύστερα από εκπληκτική ομαδική προσπάθεια με πολλές πάσες ο Φλορέντσι έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Τζέκο έκανε την επιβλητική κεφαλιά και άφησε τον Ρέινα όρθιο για δεύτερη φορά (1-2). Η Νάπολι είχε κακό πρώτο μέρος, με το curler του Ινσίνιε-άουτ και ένα σουτ του Μέρτενς που κόντραρε στον Μανωλά να είναι οι μοναδικές φάσεις.

Η Νάπολι είχε φάσεις στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με βολέ του Ινσίνιε και δοκάρι του Καγιεχόν από εκτέλεση κόρνερ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ρίξουν ό,τι έχουν στη μάχη για να επιτεθούν, ο Σάρι έριξε τον ανέτοιμο, Χάμσικ, όμως ήταν η Ρόμα που σκόραρε ξανά. Στο 73' ο Τζέκο είχε χρόνο και ζύγισε υποδειγματικά το αριστερό του εκτός περιοχής στέλνοντας με φάλτσα την μπάλα στη γωνία του Ρέινα, ο οποίος αυτή τη φορά έπεσε αλλά δεν μπορούσε να φτάσει την μπάλα (1-3). Στο 79' ο Μάριο Ρουί προσπάθησε να διώξει με τακουνάκι και χάρισε γκολ στον Ντιέγο Περότι που από κοντά έκανε το 1-4. Το τελικό 2-4 έγραψε ο Μέρτενς με σουτ εκτός περιοχής.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Ζορζίνιο (75' Μίλικ), Αλαν, Ζιενλίνκσι (65' Χάμσικ), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Ντε Ρόσι (88' Ελ Σαραουί), Στρούτμαν, Ναϊνγκολάν, Ουντέρ (72' Ζέρσον), Περότι (80' Πελεγκρίνι), Τζέκο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα