Κάλιαρι - Νάπολι 0-5

Gazzetta team
Κάλιαρι - Νάπολι 0-5

bet365

Η Νάπολι έκανε κομμάτια την Κάλιαρι στην Σαρδηνία (0-5) και με αγώνα περισσότερο πέρασε στο +4 από την Γιουβέντους.

Με τον αγώνα της Γιουβέντους με την Αταλάντα να έχει αναβληθεί μία μέρα νωρίτερα, η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι ήξερε ότι θα μείνει και αυτή την αγωνιστική στην κορυφή της Serie A. Τελικά αύξησε τη διαφορά από τους Bianconeri καθώς έκανε αυτό που έπρεπε με αντίπαλο την Κάλιαρι, που είχε στο βασικό σχήμα για 90 λεπτά τον Ελληνα αριστερό μπακ, Μπάμπη Λυκογιάννη. Οι Vesuviani δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πάρουν το τρίποντο και το κατάφεραν χάρη σε γκολ των Καγιεχόν, Μέρτενες, Χάμσικ, Ινσίνιε, Μάριο Ρουί.

Το party στο Sardegna Arena ξεκίνησε στο 29' όταν ο Αλαν γύρισε από αριστερά και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, η Νάπολι διπλασίασε τα τέρματά της, όταν ο Χισάι γύρισε από δεξιά και ο Μέρτενς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλα και καθάρισε ουσιαστικά το ματς (0-2). Στην επανάληψη και το 61' ο Ινσίνιε βρήκε τον Χάμσικ και ο Σλοβάκος με εξαιρετικό αριστερό πλασέ στο παραθυράκι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 72' ο Λορέντζο Ινσίνιε έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ ευστοχώντας από την άσπρη βούλα (0-4). Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 90' ο Μάριο Ρουί με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Κάλιαρι (Ντιέγο Λόπες): Κράνιο, Καστάν, Τσεπιτέλι, Λυκογιάννης, Ρομάνια, Παντοΐν (59' Ιονίτα), Ζοάο Πέδρο, Φαραγκό, Μπαρέλα (77' Ντεϊόλα), Παβολέτι, Χαν (62' Κοσού).

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Αλμπιόλ, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Χισάι (73' Μάτζιο), Χάμσικ, Αλαν, Ζορζίνιο (75' Ντιαβαρά), Μέρτενς (64' Ζιενλίνσκι), Καγιεχόν, Ινσίνιε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα