Μπερλουσκόνι: «Δεν πρόκειται να αγοράσω πάλι την Μίλαν»

Μπερλουσκόνι: «Δεν πρόκειται να αγοράσω πάλι την Μίλαν»

Gazzetta team
Μπερλουσκόνι: «Δεν πρόκειται να αγοράσω πάλι την Μίλαν»

bet365

Ξεκάθαρος αναφορικά με την επιστροφή του στην αγαπημένη του Μίλαν εμφανίστηκε ο πρώην ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Αταλάντα – Ντόρτμουντ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας απαντώντας σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να αγοράσει και πάλι την Μίλαν ανέφερε σχετικά: «Να αγοράσω ξανά την Μίλαν; Όχι, επειδή για να κρατήσει κάποιος μια ομάδα τώρα χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα και μια οικογένεια από μόνη της δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Η Μίλαν θα παραμείνει στην καρδιά μου, θα είμαι πάντα στις εξέδρες.

Μετά την είσοδο των χρημάτων από το πετρέλαιο στο ποδόσφαιρο, χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα, δεν υπάρχει πλέον καμία πιθανότητα να μπορέσω να την αγοράσω ξανά.

Οι Κινέζοι με πλήρωσαν για την πώληση της Μίλαν. Είχαμε διεθνείς τράπεζες, διεθνείς χορηγούς, διεθνείς επαγγελματίες που επιβεβαίωσαν ότι η πώληση ήταν ασφαλής. Μιλήσαμε ξανά με αυτούς τους ανθρώπους, μας έδωσαν την περαιτέρω επιβεβαίωση της απόλυτης καθαρότητας του εγχειρήματος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα