Νάπολι - SPAL 1-0

Gazzetta team
Νάπολι - SPAL 1-0

bet365

Ενα γκολ από τον Αλαν νωρίς ήταν αρκετό στην Νάπολι για να επιβληθεί 1-0 της SPAL, να φτάσει τις 9 σερί νίκες για πρώτη φορά ever και να επιστρέψει στην κορυφή, όπου ήταν για μερικές ώρες η Γιουβέντους.

Μερικές μέρες αφού ξεκαθάρισαν και τυπικά σαφές ότι δεν θα ασχοληθούν με το Europa League, οι Partenopei έκαναν το καθήκον τους στο San Paolo κόντρα στην SPAL, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' ύστερα από γρήγορο συνδυασμό των Αλαν-Μέρτενς-Καγιεχόν και ο πρώτος με πλασέ μέσα από την περιοχή ήταν ο σκόρερ του γκολ το οποίο έμελλε να είναι και το μοναδικό.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην κατάφεραν ποτέ να καθαρίσουν στον πίνακα του σκορ και είδαν γκολ του Χάμσικ να ακυρώνεται ως οφσάιντ ύστερα από χρήση VAR, όμως αυτό τους αρκούσε για να γράψουξν ιστορία. Η Νάπολι έφτασε έτσι τις 9 σερί νίκες στην Serie A - κάτι το οποίο δεν είχε κάνει ποτέ ξανά - και συνεχίζει να βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από την Γιουβέντους στη μάχη του τίτλου. Εκτός έδρας με την Κάλιαρι είναι το επόμενο ματς για τους Vesuviani, στη ζώνη του υποβιβασμού και το -4 από την παραμονή είναι η SPAL.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Χισάι, Ζορζίνιο (91' Ντιαβαρά), Αλαν, Χάμσικ (71' Ζιενλίνσκι), Καγιεχόν (86' Ρογκ), Ινσίνιε, Ντεμπελέ.

SPAL (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Μέρετ, Βίκαρι, Σάλαμον, Φελίπε, Ντραμέ (62' Κόστα), Λατσάρι, Βιβιάνι, Σκιαταρέλα, Γκράσι (75' Φλόκαρι), Κούρτιτς, Αντενούτσι (82' Παλόσκι).



Χαλαρή η Μπολόνια
Καμία σχέση με τα σενάρια του υποβιβασμού δεν θα έχει φέτος η Μπολόνια, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 εντός έδρας της Σασουόλο και είναι άνετη κοντά στη μέση του πίνακα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι άνοιξε το σκορ στο 12' με τελείωμα του Πόλι από κοντά ύστερα από σκαστή σέντρα του Ντι Φραντσέσκο αλλά στο 38' οι Neroverdi ισοφάρισαν με το πρώτο γκολ του Μπαμπακάρ. Τη νίκη στην Μπολόνια με 2-1 χάρισε στο 88' με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ερικ Πούλγκαρ.

Στο τέλος η Μπενεβέντο
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η Μπενεβέντο δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Οι «μάγισσες» πήραν μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Κροτόνε στο 89’ και μείωσαν τη διαφορά από τη σωτηρία στο -11. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Κροτσιάτα στο 11’, όμως πριν το ημίχρονο η Μπενεβέντο είχε φέρει το παιχνίδια στα ίσα με κεφαλιά του Σάντρο στο 37’. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, πίεσαν και έφτασαν στην ανατροπή με τον Βιόλα στο 65’, όμως η Κροτόνε είχε την απάντηση, με τον Μπενάλι να κάνει το 2-2 στο 73’. Η λύτρωση για την Μπενεβέντο ήρθε στο 89’, όταν ο Ντιαμπατέ έκανε το 3-2 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα