Ουντινέζε - Ρόμα 0-2

Gazzetta team
Ουντινέζε - Ρόμα 0-2

bet365

Ο Ουντέρ σκόραρε ξανά, ο Περότι βρήκε δίχτυα και οι Τζαλορόσι πέρασαν από το Ούντινε (0-2 την Ουντινέζε) και παρέμειναν στην 4άδα.

Το 5-2 επί της Μπενεβέντο την περασμένη εβδομάδα ξεμπλόκαρε την Ρόμα και... απελευθέρωσε τον Ουντέρ, ο οποίος δείχνει να παίρνει την ομάδα στα χέρια του. Μετά τα δύο γκολ της περασμένης αγωνιστικής, ο Τούρκος έβαλε αυτό του 0-1 στη Dacia Arena και άνοιξε τον δρόμο για τη σημαντική νίκη των Τζαλορόσι, οι οποίοι ανέβηκαν στην 3η θέση και περιμένουν το Τζένοα-Ιντερ το βράδυ του Σαββάτου.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μίλαν - Σαμπντόρια? (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το ματς ήταν καλό από το ξεκίνημα του, με τις δύο ομάδες να δίνουν ρυθμό και να έχουν και από δύο φάσεις έκαστη για να σκοράρει. Η Ουντινέζε με το σουτ του Πέριτσα που απέκρουσε ο Αλισον και με την προσπάθεια του Φοφανά, η Ρόμα με το σουτ του Ουντέρ που απέκρουσε ο Μπιτσάρι και με το τελείωμα του Ελ Σαράουι στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ο αγώας παρέμενε αμφίρροπος και στο δεύτερο μέρος, μέχρι που ήρθε η φάση του 70ου λεπτού: Ο Ντε Ρόσι πάσαρε στον Ουντέρ κι αυτός με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και πίεσαν αλλά στο 90' ο Περότι τελείωσε ωραία, μετά την πάσα του Ναϊνγκολάν, για το 0-2, με το οποίο οι Ρωμαίοι παραμένουν σε θέση Champions League.

Ουντινέζε (Μάσιμο Οντο): Μπιτσάρι, Λάρσεν, Ντανίλο, Σαμίρ, Βίντμερ, Μπαράκ, Μπεχράμι (62' Γιάνκτο), Φοφανά, Αλί Αντνάν (79' Μπάλιτς), Ντε Πάουλ, Πέριτσα (77' Μάξι Λόπες).

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Ζουάν Ζέσους, Ντε Ρόσι (75' Στρούτμαν), Πελεγκρίνι, Ουντέρ (87' Ντεφρέλ), Ναϊνγκολάν, Ελ Σαράουι (69' Περότι), Τζέκο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα