«Μέσα» στην Γιουβέντους με το Neftlix (vid)

«Μέσα» στην Γιουβέντους με το Neftlix (vid)

Gazzetta team
«Μέσα» στην Γιουβέντους με το Neftlix (vid)

bet365

Το πρώτο μέρος της νέας σειράς του Netflix «Η Πρώτη Ομάδα» είναι πλέον διαθέσιμο. Ένα ντοκιμαντέρ που μας βάζει στα άδυτα της Γιουβέντους.

Το Netflix θα ακολουθήσει τις πιο συναρπαστικές ιστορίες αλλά και τους χαρακτήρες του συλλόγου κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-2018, περνώντας χρόνο με τους παίκτες εντός και εκτός γηπέδου, στον δρόμο, στο σπίτι και όπου χρειάζεται για να καταγραφούν εις βάθος οι αληθινές ζωές που καθιστούν την Γιουβέντους μια από τις πιο συναρπαστικές ομάδες στον κόσμο.

Φανς και υποστηρικτές από όλον τον κόσμο, θα έχουν πρόσβαση στο παρασκήνιο της ομάδας και θα αισθανθούν πιο κοντά από ποτέ όχι μόνο στον όμιλο που κέρδισε έξι τίτλους πρωταθλήματος στην σειρά, αλλά και σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όπως ο θρύλος Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, παίκτες όπως ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο Ντούγκλας Κόστα, ο Γκονζαλο Ιγκουαίν, ο Κλαούντιο Μαρκίσιο, ο Μίραλεμ Πιάντιτς, ο Ντανιέλ Ρουγκάνι, ο αρχηγός Τζιανλουίτζι Μπουφόν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σε ρόλο αφηγητή, μεταξύ άλλων, ο Μπουφόν. «Κλαίω συχνά και κλαίω μόνος. Το κλάμα βοηθάει, σε απελευθερώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι άνθρωπος. Ποτέ δεν κλαίω για το ποδόσφαιρο. Μπορώ να συγκινηθώ, αλλά δεν έχει να κάνει με την ήττα αυτή καθεαυτή. Είναι κάτι πιο πολύπλοκο και ρομαντικό», είναι μία από τις ατάκες του 40χρονου θρύλου των μπιανκονέρι.

Η σειρά ντοκιμαντέρ Πρώτη Ομάδα: Γιουβέντους θα δώσει στο κοινό μια βαθιά κατανόηση των παικτών, των προπονητών καθώς και της διοίκησης της ομάδας σε ένα έντονα προσωπικό επίπεδο, ανακαλύπτοντας την ιστορία των αντρών πέρα από τις φανέλες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα