Αγοράζει... αναγκαστικά τον Κάλινιτς η Μίλαν

Κώστας Ζάλιαρης
Αγοράζει... αναγκαστικά τον Κάλινιτς η Μίλαν

bet365

Η εμφάνιση του Νίκολα Κάλινιτς πριν από λίγες μέρες, αναγκάζει τη Μίλαν να τον αγοράσει από τη Φιορεντίνα έπειτα από την ενεργοποίηση όρου στη συμφωνία των ομάδων, ωστόσο, κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο «Σαν Σίρο».

Καταλογίστηκε πέναλτι στον αγώνα Λα Κορούνια - Μπέτις; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο πρώην φορ των «βιόλα» μετακόμισε στους «ροσονέρι» με τη μορφή δανεισμού το περασμένο καλοκαίρι και ο σύλλογος του Μιλάνου θα έπρεπε να καταβάλει 20 εκατ.ευρώ σε τρεις δόσεις για να τον κάνει δικό του, μόλις εκείνος θα πραγματοποιούσε την πρώτη του συμμετοχή μέσα στο 2018.

Αυτό συνέβη στη νίκη (1-0) επί της Κροτόνε, πριν από μια εβδομάδα και κάπως έτσι, η Μίλαν θα πρέπει πλέον να φανεί συνεπής στους όρους του deal και να πληρώσει τη Φιορεντίνα.

Βέβαια, με τον Κάλινιτς να μην έχει σκοράρει από τις αρχές Δεκέμβρη και να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα (έχει ταλαιπωρηθεί και από τραυματισμό και έχασε και το πρόσφατο ματς με τη Σπαλ), ο ιταλικός Τύπος τονίζει πως κάθε άλλο παρά έχει εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των διοικούντων τη νέα του ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα