SPAL - Μίλαν 0-4

Γιώργος Κοντογεώργης
SPAL - Μίλαν 0-4

bet365

Με τον Πάτρικ Κουτρόνε να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μίλαν πέρασε πολύ εύκολα από την έδρα της SPAL (0-4).

Κάτι το οποίο δεν έχει συνηθίσει να παίρνει τα τελευταία χρόνια είναι οι εύκολες νίκες για τους Rossoneri, οι οποίοι επιβλήθηκαν άνετα με 0-4 των νεοφώτιστων στην Φεράρα χάρη στην πρώτη doppietta στην Serie A του Κουτρόνε. Αυτή ήταν η 5η εκτός έδρας νίκη για την Μίλαν, που έμεινε για 6ο ματς αήττητη στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να κυνηγά την... Σαμπντόρια και την 6η θέση. Ο Λούκας Μπίλια πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο και ο Φάμπιο Μπορίνι το τέταρτο.

Τέλεια ξεκίνησε το ματς για την Μίλαν και την επέτρεψε να έχει ηρεμία στη συνέχεια. Μόλις στο 2' ο Σούσο έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ρομανιόλι την κεφαλιά-ψαράκι, ο Μέρετ απέκρουσε και στην κενή εστία ο Κουτρόνε το 0-1. Στη συνέχεια η SPAL ανέβηκε και έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Μίλαν, η οποία όμως δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο. Στο 41' στην καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους το φάουλ του Βιβιάνι άφησε όρθιο τον Ντοναρούμα, όμως η μπάλα πήγε χαμηλά στο δοκάρι και άουτ για να μείνει το 0-1 στα πρώτα 45'.

Στην επανάληψη ο Κουτρόνε ήταν εκείνος που χτύπησε ξανά και έδιωξε οριστικό το όποιο άγχος από τους Rossoneri. Στο 65' ο Σούσο έκανε και πάλι την ενέργεια που έφερε το γκολ καθώς συνέκλινε από δεξιά και σούταρε, ο Μέρετ απέκρουσε και ο 20χρονος Ιταλός στην κενία εστία έγραψε το 0-2. Το ματς είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η SPAL δεν μπορούσε να απειλήσει και στο 73' ο Μέρετ θέλησε να βρει με τα χέρια συμπαίκτη, όμως βρήκε τον Μπίλια ο οποίος με εξαιρετικό curler εκτός περιοχής πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους Rossoneri (0-3). Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε με ωραίο διαγώνιο αριστερό ο Μπορίνι ύστερα από πάσα του Μοντολίβο.

SPAL (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Μέρετ, Φελίπε, Σάλαμον, Σίμιτς, Ματιέλο (84' Ντραμέ), Λατσάρι, Βιβιάνι, Γκράσι (62' Σκιαταρέλα), Εβερτον Λουίζ (55' Παλόσκι), Κούρτιτς, Αντενούτσι.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Μπίλια (75' Μοντολίβο), Κεσί (84' Μπορίνι), Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου, Σούσο, Κουτρόνε (77' Σίλβα).

 

SERIE A Τελευταία Νέα