Λάτσιο - Τζένοα 1-2

Gazzetta team
Λάτσιο - Τζένοα 1-2

bet365

Η Λάτσιο μπορούσε να πάει στο +4 από την Ιντερ, όμως έχασε από την Τζένοα στο Olimpico (1-2) και είδε τη διαφορά να μένει στο +1. Ο Χίλεμαρκ έκανε την ασίστ για το νικητήριο γκολ.

Με εμφανή τα σημάδια της κούρασης, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι υπέστη δεύτερη σερί ήττα στην Serie A, καθώς έχασε με 1-2 στην Ρώμη από την Τζένοα, για την οποία ακυρώθηκε και ένα γκολ ύστερα από χρήση VAR. Οι Λατσιάλι υπέστησαν τη δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα [Νάπολι] και η διαφορά τους από την Ιντερ παρέμεινε στον έναν βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 55' όταν ύστερα από προσπάθεια από δεξιά ο Γκαλαμπίνοφ προσπάθησε για το τακουνάκι στον Πάντεφ, όμως τελικά ήταν ο Ντε Βράι που βοήθησε να βγει η πάσα, ο Σκοπιανός σκόραρε και πανηγύρισε έξαλλα κόντρα στην πρώην ομάδα του. Το 0-1 δεν έμεινε για πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάρτιν Κάσερες έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Παρόλο με προβολή το 1-1. Αντίθετα με ό,τι μπορούσε να φανταστεί κανείς, το φινάλε ήταν όλο Τζένοα. Πρώτα ακυρώθηκε γκολ του Λασάλτ ύστερα από χρήση VAR αλλά στο 92' ο [πρώην άσος του Παναθηναϊκού] Οσκαρ Χίλεμαρκ έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Λασάλτ πήρε την εκδίκησή του πετυχαίνοντας ένα γκολ που μέτρησε και χάρισε στους Rossoblu τη μεγάλη νίκη.

 

SERIE A Τελευταία Νέα