Μίλαν - Λάτσιο 0-0

Gazzetta team
Μίλαν - Λάτσιο 0-0

bet365

Ροσονέρι και Λατσιάλι έμειναν στο 0-0 στο San Siro στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia και τα πάντα θα κριθούν στο Olimpico.

Στο δεύτερο ραντεβού τους μέσα σε τρεις μέρες, Μίλαν και Λάτσιο αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ και καμία εκ των δύο δεν πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia. Το ματς ήταν από το ξεκίνημα του κλειστό, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πιο ομάδα και να κάνουν παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο, χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο. Κάποια σουτ του Ιμόμπιλε και η κοντινή κεφαλιά του Λούκας Λέιβα, η οποία κόντραρε στον Μπορίνι, ήταν οι καλύτερες φάσεις για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έγινε καλύτερος και όσο περνούσε η ώρα ήρθαν και οι καλές ευκαιρίες. Η πρώτη ήταν για την Λάτσιο στο 62' αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Ιμόμπιλε, ο οποίος προσπάθησε και στο 70' αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ μετά το πλασέ του. Η Μίλαν απάντησε στο 75' και είχε τρομερή διπλή ευκαιρία, με τον Στρακόσια να αποκρούει την κεφαλιά του Κουτρόνε από πολύ κοντά και στην επαναφορά ο Τσαλχάνογλου στην κενή εστία κατάφερε να αστοχήσει! Η τελευταία καλή στιγμή ήταν στο 80', όταν ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς βρήκε χώρο και χρόνο από το ύψος της περιοχής για να σουτάρει αλλά η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και την μπλόκαρε ο Ντοναρούμα.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Μπορίνι, Κεσί, Μπίλια, Λοκατέλι (57' Τσαλχάνογλου), Σούσο, Κάλινιτς (83' Αντρέ Σίλβα), Μποναβεντούρα (71' Κουτρόνε).

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια, Κάσερες, Λουίζ Φελίπε, Ράντου, Μπάστα, Παρόλο (76' Νάνι), Λούκας Λέιβα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουκάκου, Φελίπε Αντερσον (63' Λουίς Αλμπέρτο), Ιμόμπιλε (83' Λούλιτς).

 

SERIE A Τελευταία Νέα