Λάτσιο - Ουντινέζε 3-0

Gazzetta team
Λάτσιο - Ουντινέζε 3-0

bet365

Η Λάτσιο έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της Ουντινέζε καθώς επιβλήθηκε 3-0 στο Olimpico και άφησε πίσω της την Ιντερ.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έκανε αυτό που έπρεπε στον εξ αναβολής από τις 5 Νοεμβρίου αγώνα. Η Λάτσιο με αυτογκόλ του Σαμίρ και γκολ των Νάνι, Φελίπε Αντερσον, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 7 παιχνιδιών της Ουντινέζε και προσπέρασε την Ιντερ στη βαθμολογία της Serie A.

Στο 23’ άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι όταν ο Μπάστα έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και στο γύρισμα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ο Σαμίρ πέτυχε αυτογκόλ προ του Παρόλο. Η Ουντινέζε είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο πρώτο μέρος όμως στην εξαιρετική κόντρα που έβγαλε, το δυνατό αριστερό του Μπαράκ απέκρουσε με το ένα χέρι ο Στρακόσα. Νωρίς στην επανάληψη, η Λάτσιο καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση τρεις βαθμοί καθώς στο 47’ ο Φελίπε Αντερσον πέρασε τον Ντανίλο και έδωσε πάρε-βάλε στον Νάνι για το 2-0. Η Ουντινέζε ζήτησε πέναλτι για πτώση του Λάρσεν, όμως δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 87’ όταν ο Λούλιτς έκανε την μπαλιά και ο Φελίπε Αντερσον το σπριντ και το όμορφο πλασέ για το τελικό 3-0.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσια, Γουάλας, Ντε Βράι, Ράντου, Μπάστα, Λουκάκου, Λούκας, Παρόλο (86’ Μούρτζια), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (65’ Λούλιτς), Νάνι (72’ Λουίς Αλμπέρτο), Φελίπε, Αντερσον.

Ουντινέζε (Μάσιμο Οντο): Μπισάρι, Ντανίλο, Λάρσεν, Νόιτινκ, Σαμίρ, Πετσέλα, Χάλφρεντσον (79’ Μπάλιτς), Φοφανά, Μπαράκ (55’ Ντε Πάουλ), Μάξι Λόπες, Πέριτσα (64’ Γιάνκτο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα